Помоћ Амбасаде Србије Универзитету

22.09.2020. 18:27
0
ИЗВОР: СРНА

Амбасада Србије изразила је спремност да институционално помогне Универзитет у Источном Сарајеву у свим областима у којима се пружа могућност сарадње.

Ректор Универзитета у Источном Сарајеву Милан Кулић данас је у просторијама Ректората угостио амбасадора Србије у БиХ Александра Ђорђевића и том приликом је констатовано да ова високошколска установа традиционално остварује успјешну сарадњу са сродним институцијама у Србији.

Кулић је у пријатељском разговору упознао Ђорђевића о историји развоја Универзитета у Источном Сарајеву и његовим специфичностима, као и о добрим резултатима које Универзитет постиже на ранг-листама свјетских универзитета, објављено је на званичној страници Универзитета.

Састанку су присуствовали савјетник у Амбасади Србије у БиХ Горан Драговић, други секретар Марко Ракић, те проректор за студентска питања, културу, умјетност и спорт Сандра Ивановић, проректор за науку, истраживање и развој Јелена Крунић, проректор за међународну сарадњу и осигурање квалитета Марко Гутаљ, проректор за људске и материјалне ресурсе Срђан Лалић и генерални секретар Универзитета Игор Тешовић.

Коментари 0
Повезане вијести
Универзитет у Источном Сарајеву на првом мјесту универзитета у БИХ према извјештају SCImago Institutions Rankings Универзитет у Источном Сарајеву на првом мјесту универзитета у БИХ према извјештају SCImag...
Велико интересовање средњошколаца источне и Старе Херцеговине Велико интересовање средњошколаца источне и Старе Херцеговине
Конкурс за упис студената 12. јуна Конкурс за упис студената 12. јуна
Најчитаније
  • Годишњица срамне арбитраже за Добрињу
    6h 12m
    0
  • Трудница теже повријеђена након напада пса луталице
    23h 55m
    0
  • Приказан филм о одбрани Српске Илиџе
    18h 12m
    6
  • Рели однио седам живота, погинула и дјевојчица
    19h 46m
    0
  • „Дом инвест“ гради дом за вас
    3h 41m
    0