Понуда какву сте дуго чекали – iPhone уређаји по сниженим цијенама у м:тел-у

21.02.2024. 14:10
1
ИЗВОР: katera.news

iPhone уређаји осмишљени су да трају, истичу се високим квалитетом израде, водећим перформансама и напредним системом камера. Краси их препознатљив, елегантан дизајн и невјероватна издржљивост.

Обезбиједите себи беспријекорно корисничко искуство, јер вас у м:тел понуди чекају iPhone 12, iPhone 13 i iPhone 14 са попустом од 80 КМ и телефони из iPhone 15 серије са попустом од 90 КМ!

iPhone 13 посједује живописан ОЛЕД екран упакован у издржљиво кућиште, отпорно на воду и прашину. Уз аутоматско подешавање дубинске оштрине и пребацивање фокуса током снимања удахните живот сценама које снимате.

iPhone 14 покреће супер брзи A 15 Bionic чип па су игре и апликације савршене за играње и коришћење. Уређај је отпорнији на екстремне температуре, а са одличном главном камером снимаћете фантастичне фотографије, чак и при слабом освјетљењу.

Основни модели из серије iPhone 15 су добили функцију која је раније била резервисана само за Pro modele - Dynamic Island.

Овај изрез камере доноси исте софтверске и хардверске могућности као и премиум модели. Такође, новина за серију 15 јесте и то да Apple доноси Pro главну камеру од 48 МП на регуларне моделе.

Моделе покреће моћни A16 Bionic čipset који пружа перформансе како за свакодневне задатке, тако и за оне најзахтјевније као што је гејминг и обрада видеа.

Apple телефоне пронађите уз одличне цијене у м:тел понуди! Позовите 0800 50 000 или посјетите најближе м:тел продајно мјесто, ваш нови  iPhone вас чека!

 

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    WTF 21.02.2024. 15:59
    HAHAHAHAHA!
Повезане вијести
Ваше празнично путовање може да почне уз м:тел роминг тарифне опције Ваше празнично путовање може да почне уз м:тел роминг тарифне опције
"Бања Лука Фест" и ове године уз подршку компаније м:тел "Бања Лука Фест" и ове године уз подршку компаније м:тел
Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван
Најчитаније
  • „Ако изађеш, бићеш заклан“: Исповијест Данила Берибаке који је преживио пакао Доборовољачке улице
    23h 54m
    13
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    22h 50m
    0
  • У недјељу народно весеље код Цркве Успења Пресвете Богородице у Палама
    22h 54m
    1
  • Фочански светац Будимир Соколовић - Дражин исповједник и Христов мученик
    19h 47m
    1
  • Ходочасници из Сокоца на Ђурђевдан полазе на петнаесто поклоњење моштима Светог Василија Острошког
    13h 38m
    1