Попуст од 20 одсто за све који помажу рад библиотека

25.10.2019. 18:18
0
ИЗВОР: Srna

Завод за уџбенике и наставна средства Републике Српске омогућио је попуст од 20 одсто за дјела белетристике и школске лектире за све јединице локалне самоуправе, јавне и приватне субјекте који желе помоћи рад библиотека, саопштено је из Завода.

Поводом кампање "Читајмо заједно", коју спроводи Министарство просвјете и културе Републике Српске, Завод за уџбенике и наставна средства свим јединицама локалне самоуправе, јавним и приватним субјектима који желе помоћи рад одређене библиотеке - матичне, градске/општинске, школске или библиотеке неке друге установе, омогућио је попуст од 20 одсто на куповину остварену до 31. децембра.

Завод за уџбенике и наставна средства позива све јединице локалне самоуправе, јавне и приватне субјекте да подрже ову акцији и да, у складу са могућностима, обогате библиотечке фондове и заједничким залагањем подстакну грађане Републике Српске на читање.

Заинтересовани за учешће у акцији треба да се обрате најближој књижари Завода за уџбенике и наставна средства.

-Учествујте у акцији! Читајмо заједно! Његујмо нашу књижевност, развијајмо библиотеке, подржимо и афирмишимо домаће ауторе и издавачку продукцију!- истиче се у саопштењу.

Коментари 0
Повезане вијести
Превентивна кампања „Безбједна вожња у зимским условима“ Превентивна кампања „Безбједна вожња у зимским условима“
Припадници ПУ Источно Сарајево реализују кампању „Буди опрезан – оружје није играчка“ Припадници ПУ Источно Сарајево реализују кампању „Буди опрезан – оружје није играчка“
ПУ Источно Сарајево спроводи кампању „Буди опрезан-оружје није играчка“ ПУ Источно Сарајево спроводи кампању „Буди опрезан-оружје није играчка“
Најчитаније
 • Ухапшена лица због крађе у Источном Новом Сарајеву
  18h 30m
  0
 • Незгода у Дечанској улици, аутомобил откинуо стуб уличне расвјете
  6h 28m
  0
 • Минималац у Српској 650 КM
  12h 43m
  0
 • Да ли се некадашњи гигант дефинитивно гаси?
  14h 32m
  0
 • Свједок: Причао сам са дјететом да не чује како му силују мајку
  14h 9m
  0