Popust od 20 odsto za sve koji pomažu rad biblioteka

25.10.2019. 18:18
0
IZVOR: Srna

Zavod za udžbenike i nastavna sredstva Republike Srpske omogućio je popust od 20 odsto za djela beletristike i školske lektire za sve jedinice lokalne samouprave, javne i privatne subjekte koji žele pomoći rad biblioteka, saopšteno je iz Zavoda.

Povodom kampanje "Čitajmo zajedno", koju sprovodi Ministarstvo prosvjete i kulture Republike Srpske, Zavod za udžbenike i nastavna sredstva svim jedinicama lokalne samouprave, javnim i privatnim subjektima koji žele pomoći rad određene biblioteke - matične, gradske/opštinske, školske ili biblioteke neke druge ustanove, omogućio je popust od 20 odsto na kupovinu ostvarenu do 31. decembra.

Zavod za udžbenike i nastavna sredstva poziva sve jedinice lokalne samouprave, javne i privatne subjekte da podrže ovu akciji i da, u skladu sa mogućnostima, obogate bibliotečke fondove i zajedničkim zalaganjem podstaknu građane Republike Srpske na čitanje.

Zainteresovani za učešće u akciji treba da se obrate najbližoj knjižari Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva.

-Učestvujte u akciji! Čitajmo zajedno! Njegujmo našu književnost, razvijajmo biblioteke, podržimo i afirmišimo domaće autore i izdavačku produkciju!- ističe se u saopštenju.

Komentari 0
Povezane vijesti
Preventivna kampanja „Bezbjedna vožnja u zimskim uslovima“ Preventivna kampanja „Bezbjedna vožnja u zimskim uslovima“
Pripadnici PU Istočno Sarajevo realizuju kampanju „Budi oprezan – oružje nije igračka“ Pripadnici PU Istočno Sarajevo realizuju kampanju „Budi oprezan – oružje nije igračka“
PU Istočno Sarajevo sprovodi kampanju „Budi oprezan-oružje nije igračka“ PU Istočno Sarajevo sprovodi kampanju „Budi oprezan-oružje nije igračka“
Najčitanije
 • Preminula Suzana Rađen Todorić
  14h 53m
  1
 • Dodik kandidat za predsjednika Srpske, Cvijanovićeva za Predsjedništvo BiH
  16h 1m
  1
 • Utvrđena rang-lista za dodjelu 50 stipendija
  19h 54m
  0
 • Kako je Vojsci Republike Srpske 1992. godine nepravedno oduzet aerodrom Butmir
  19h 39m
  3
 • Sutra obustava saobraćaja u dijelu Istočnog Novog Sarajeva
  15h 40m
  0