Породица Макера добила нови дом

25.06.2022. 21:00
0
ИЗВОР: srna.rs

Вишечлана породица Макера из Љубиња данас је, захваљујући хуманитарној организацији "Срби за Србе", добила нову кућу у вриједности од око 110.000 КМ.

Представник Организације Милош Аџић рекао је Срни да је ова организација прије годину и по дана ступила у контакт са породицом Макера из Љубиња, која има шесторо дјеце.

- Ми смо изразили интересовање да им помогнемо и они су то прихватили. Успјели смо да их уселимо у нови дом. Опремили смо приземље куће у потпуности и четири собе - рекао је Аџић.

Он је додао да је Удружење привредника источне Херцеговине раније овој породици купило земљиште и изградило темеље куће, а ова организација је довршила кућу.

Аџић је подсјетио да ова организација помаже вишечланим социјално-угроженим породицама широм Балкана, наводећи да ће до краја године нови дом добити породица Братић из Билеће, а помоћи ће изградњу куће и породици Миловић из исте општине.

Отац Гојко и мајка Душица Макера из Љубиња имају шест синова.

Душица је изјавила новинарима да је овај дан за њу најсрећнији јер су, након 17 година подстанарског живота коначно уселили у свој дом. 

Коментари 0
Повезане вијести
Подршка Србији кроз планетарни Мундијал из блока Подршка Србији кроз планетарни Мундијал из блока
За 17 година прикупљено 10 милиона евра донација За 17 година прикупљено 10 милиона евра донација
Операција малог Павла била успјешна, породица добила нови дом Операција малог Павла била успјешна, породица добила нови дом
Најчитаније
 • Породица - Црква у малом, а дијете највеће богатство и благослов
  22h 8m
  1
 • Изабрани вршиоци дужности чланова Предсједништва СДС-а
  21h 5m
  11
 • Најугроженијима 200 килограма свињског меса
  6h 47m
  3
 • Покренут поступак против Србије због истицања заставе у свлачионици
  20h 49m
  0
 • Тениски клуб „Војковићи“ освојио седам медаља у „Зетри“
  21h 19m
  0