Посљедњи опроштај од Матеја Периша сутра у родном Сплиту

22.05.2022. 14:50
0
ИЗВОР: srpskainfo.com

Сплићанин Матеј Периш, чије тијело је пронађено на Ади Хуји 18. маја, биће сахрањен сутра на гробљу Ловринац у родном Сплиту, сазнаје Блиц.

Породица трагично настрадалог Периша нешто уочи сахране започеће жаловање, а након тога је планирана и миса у његову част која ће се одржати на Неслановцу у цркви Светог Марка.

На истом мјесту на ком ће Матеј бити сахрањен сутра, сахрањен је и његов најбољи пријатељ Ивор Алунић који је такође трагично изгубио живот на мотору.

Ивор је погинуо само неколико мјесеци прије нестанка Матеја Периша, а према писањима медија, сам Матеј присуствовао је том трагичном догађају.

Подсјетимо, отац Матеја Периша, Ненад Периш, током јучерашњег дана захвалио се свима на подршци коју су му пружали током свих ових пет месеци, те упутио молбу медијима, али и јавности, да сахрана његовог сина буде тиха и у кругу најближе породице и пријатеља.

Он је овом приликом замолио јавност да покаже разумијевање за ове молбе како би се интимно и лично опростили од члана своје породице.

– Поштовани новинари и сниматељи још једном вам се захваљујем на суосјећању и коректном праћењу овог случаја, али вас још једном молим да због изнимно тешких тренутака за мене и моју породицу се суздржите од било какве медијске пажње сахране нашег Матеја, те догађаја уз сахрану. Знам да ћете схватити моју молбу те вам се због тога у своје име и у име своје породице захваљујем. Ненад Периш – написао је он у поменутој поруци, преноси Блиц.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Данас сахрана Петка Чанчара Данас сахрана Петка Чанчара
Сахрањен новинар Горан Маунага Сахрањен новинар Горан Маунага
Сахрана новинара Горана Маунаге сутра на гробљу Доњи Миљевићи Сахрана новинара Горана Маунаге сутра на гробљу Доњи Миљевићи
Најчитаније
  • Хуманитарна група „Вукови“ покренулa хуманитарну акцију за породицу Чечар са Пала
    22h 57m
    0
  • Власника воле више од себе: Топ 10 раса паса који су љековити за душу и мисли
    13h 12m
    0
  • У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО)
    20h 47m
    0
  • Мушкарац се запалио испред суда (ВИДЕО)
    11h 34m
    0
  • У уторак бесплатни прегледи дојке у Источном Старом Граду
    18h 45m
    0