Posljednji oproštaj od Mateja Periša sutra u rodnom Splitu

22.05.2022. 14:50
0
IZVOR: srpskainfo.com

Splićanin Matej Periš, čije tijelo je pronađeno na Adi Huji 18. maja, biće sahranjen sutra na groblju Lovrinac u rodnom Splitu, saznaje Blic.

Porodica tragično nastradalog Periša nešto uoči sahrane započeće žalovanje, a nakon toga je planirana i misa u njegovu čast koja će se održati na Neslanovcu u crkvi Svetog Marka.

Na istom mjestu na kom će Matej biti sahranjen sutra, sahranjen je i njegov najbolji prijatelj Ivor Alunić koji je takođe tragično izgubio život na motoru.

Ivor je poginuo samo nekoliko mjeseci prije nestanka Mateja Periša, a prema pisanjima medija, sam Matej prisustvovao je tom tragičnom događaju.

Podsjetimo, otac Mateja Periša, Nenad Periš, tokom jučerašnjeg dana zahvalio se svima na podršci koju su mu pružali tokom svih ovih pet meseci, te uputio molbu medijima, ali i javnosti, da sahrana njegovog sina bude tiha i u krugu najbliže porodice i prijatelja.

On je ovom prilikom zamolio javnost da pokaže razumijevanje za ove molbe kako bi se intimno i lično oprostili od člana svoje porodice.

– Poštovani novinari i snimatelji još jednom vam se zahvaljujem na suosjećanju i korektnom praćenju ovog slučaja, ali vas još jednom molim da zbog iznimno teških trenutaka za mene i moju porodicu se suzdržite od bilo kakve medijske pažnje sahrane našeg Mateja, te događaja uz sahranu. Znam da ćete shvatiti moju molbu te vam se zbog toga u svoje ime i u ime svoje porodice zahvaljujem. Nenad Periš – napisao je on u pomenutoj poruci, prenosi Blic.

 

Komentari 0
Povezane vijesti
U Hram Svetog Save u Splitu stigle ikone neprocjenjive vrijednosti U Hram Svetog Save u Splitu stigle ikone neprocjenjive vrijednosti
Ispraćaj tijela Mateja Periša iz crkve Svetog Ante u Beogradu Ispraćaj tijela Mateja Periša iz crkve Svetog Ante u Beogradu
Tijelo pronađeno u Dunavu je Matej Periš Tijelo pronađeno u Dunavu je Matej Periš
Najčitanije
 • Izvučeni dobitnici karata za koncert Dragane Mirković
  12h 12m
  0
 • Nestao Neđo Cvijetinović
  2h 16m
  0
 • U prvi razred osnovne škole u Kalinoviku upisano pet đaka
  9h 14m
  1
 • Konferencija beba u Rogatici – Pavle Bojat predsjednik (FOTO)
  3h 50m
  1
 • Prevoznici gase kamione zbog visokih cijena goriva
  11h 30m
  0