Постављени сталци за бицикла у ОШ "Србија"

13.09.2021. 18:34
0
ИЗВОР: Катера

Руководство Основне школе "Србија" из Пала обезбиједило је набавку сталака за паркирање бицикала, који је постављен у школском дворишту.

Директор школе Сања Марковић рекла је за Катеру да ће могућност кориштења ових сталака имати ученици који у школу долазе бициклима, а живе у насељима која су доста удаљена од центра Пала.

Марковићева је истакла да свакодневно настоје да побољшају услове боравка дјеце у овој основној школи, те додаје су након разговора са ученицима сазнали да велики број њих има потребу да бициклом долази у школу, због чега су ови сталци били неопходни.

Коментари 0
Повезане вијести
Екипа ОШ „Србија“ прва на такмичењу из области саобраћаја и вјештине у вожњи бициклом (ФОТО) Екипа ОШ „Србија“ прва на такмичењу из области саобраћаја и вјештине у вожњи бициклом (ФОТО)
Станишић прва, Ђоковић друга на Регионалном такмичењу из физикe Станишић прва, Ђоковић друга на Регионалном такмичењу из физикe
Основци из ОШ „Србија“ у Палама организују хуманитарни базар за одлазак на екскурзију Основци из ОШ „Србија“ у Палама организују хуманитарни базар за одлазак на екскурзију
Најчитаније
  • Сјећање на Огњена Куљанина
    19h 20m
    0
  • Десанка Максимовић: Књижевна вила пјесникиња душе
    20h 53m
    0
  • Прича о Синиши и божијем чуду
    17h 19m
    1
  • На "Виберу" актуелна злоупотреба броја телефона
    19h 32m
    0
  • Партизан мијења име!
    10h 1m
    3