Потрага за особама које су запалиле аутомобил у Источном Новом Сарајеву

24.01.2023. 10:23
1
ИЗВОР: katera.news

Полицијски службеници Полицијске управе Источно Сарајево предузимају све неопходне мјере и радње са циљем расвјетљавања кривичног дјела „Оштећење и одузимање туђе ствари“ у вези са догађајем који је пријављен Полицијској станици Источно Ново Сарајево 24. 1. 2023. године око 4.30 часова.

- Пријављено је да у Улици Јована Дучића гори један путнички аутомобил. Припадници Ватрогасне јединице града Источно Сарајево санирали су пожар у којем су ватром оштећена још три возила која су се налазила поред запаљеног возила – саопштили су из Полицијске управе Источно Сарајево.

О догађају је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва у Источном Сарајеву који се изјаснио да се ради о кривичном дјелу „Оштећење и одузимање туђе ствари“.

Полицијски службеници у присуству судског вјештака извршили су увиђај на лицу мјеста и под надзором Окружног јавног тужилаштва у Источном Сарајеву предузимају мјере и радње на проналску извршиоца овог кривичног дјела.

Коментари 1
 • Generic placeholder image
  Ovo nije pošteno 24.01.2023. 13:15
  Kako sad potrga za ovim počiniocem, a čo'eku zapaljeno auto prije petnaest dana i počinilac još nije pronađen. Nema smisla!
Повезане вијести
У фебруару регистровано 46 кривичних дјела У фебруару регистровано 46 кривичних дјела
„Дан отворених врата“ сутра у Палама „Дан отворених врата“ сутра у Палама
Ухапшен због угрожавања сигурности и напада на полицијског службеника у Источној Илиџи Ухапшен због угрожавања сигурности и напада на полицијског службеника у Источној Илиџи
Најчитаније
 • У Источном Сарајеву ноћас горјела четири аутомобила
  8h 8m
  1
 • Оштећена три возила у пожару у Спасовданској улици
  10h 51m
  0
 • Крађа из маркета у Источном Новом Сарајеву
  11h 5m
  1
 • Горјело ауто у Миљевићима
  11h 8m
  1
 • Годишњица напада на свештеничку породицу Старовлах на Палама
  12h 47m
  0