Потрага за особама које су запалиле аутомобил у Источном Новом Сарајеву

24.01.2023. 10:23
1
ИЗВОР: katera.news

Полицијски службеници Полицијске управе Источно Сарајево предузимају све неопходне мјере и радње са циљем расвјетљавања кривичног дјела „Оштећење и одузимање туђе ствари“ у вези са догађајем који је пријављен Полицијској станици Источно Ново Сарајево 24. 1. 2023. године око 4.30 часова.

- Пријављено је да у Улици Јована Дучића гори један путнички аутомобил. Припадници Ватрогасне јединице града Источно Сарајево санирали су пожар у којем су ватром оштећена још три возила која су се налазила поред запаљеног возила – саопштили су из Полицијске управе Источно Сарајево.

О догађају је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва у Источном Сарајеву који се изјаснио да се ради о кривичном дјелу „Оштећење и одузимање туђе ствари“.

Полицијски службеници у присуству судског вјештака извршили су увиђај на лицу мјеста и под надзором Окружног јавног тужилаштва у Источном Сарајеву предузимају мјере и радње на проналску извршиоца овог кривичног дјела.

Коментари 1
 • Generic placeholder image
  Ovo nije pošteno 24.01.2023. 13:15
  Kako sad potrga za ovim počiniocem, a čo'eku zapaljeno auto prije petnaest dana i počinilac još nije pronađen. Nema smisla!
Повезане вијести
Стање безбједности стабилно и задовољавајуће Стање безбједности стабилно и задовољавајуће
Појачана контрола саобраћаја на путевима у надлежности ПУ Источно Сарајево Појачана контрола саобраћаја на путевима у надлежности ПУ Источно Сарајево
Ухапшен због пуцњаве у Палама Ухапшен због пуцњаве у Палама
Најчитаније
 • Операција Текбир - неуспјели покушај деблокаде Сарајева
  17h 57m
  11
 • “Тражим мужа”: Љепотица из Бањалуке "запалила" друштвене мреже (ФОТО)
  19h 18m
  4
 • Вечерас откривање и освештење споменика породици у Источном Новом Сарајеву
  18h 46m
  0
 • У Источном Новом Сарајеву откривен споменик породици - симбол егзодуса сарајевских Срба (ФОТО)
  6h 50m
  5
 • Земљотрес у БиХ
  10h 54m
  0