Потрага за особама које су запалиле аутомобил у Источном Новом Сарајеву

24.01.2023. 10:23
1
ИЗВОР: katera.news

Полицијски службеници Полицијске управе Источно Сарајево предузимају све неопходне мјере и радње са циљем расвјетљавања кривичног дјела „Оштећење и одузимање туђе ствари“ у вези са догађајем који је пријављен Полицијској станици Источно Ново Сарајево 24. 1. 2023. године око 4.30 часова.

- Пријављено је да у Улици Јована Дучића гори један путнички аутомобил. Припадници Ватрогасне јединице града Источно Сарајево санирали су пожар у којем су ватром оштећена још три возила која су се налазила поред запаљеног возила – саопштили су из Полицијске управе Источно Сарајево.

О догађају је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва у Источном Сарајеву који се изјаснио да се ради о кривичном дјелу „Оштећење и одузимање туђе ствари“.

Полицијски службеници у присуству судског вјештака извршили су увиђај на лицу мјеста и под надзором Окружног јавног тужилаштва у Источном Сарајеву предузимају мјере и радње на проналску извршиоца овог кривичног дјела.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Ovo nije pošteno 24.01.2023. 13:15
    Kako sad potrga za ovim počiniocem, a čo'eku zapaljeno auto prije petnaest dana i počinilac još nije pronađen. Nema smisla!
Повезане вијести
Данас обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево Данас обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
У суботу обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево У суботу обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
Опљачкан стан у Источној Илиџи Опљачкан стан у Источној Илиџи
Најчитаније
  • Више од двије деценије од срамне арбитраже за Добрињу
    16h 18m
    0
  • Крађа у Палама
    14h 36m
    0
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    11h 3m
    0
  • Са тржишта повучена женска торба из "Пепка"
    13h 51m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    7h 12m
    0