Потрага за особама које су запалиле аутомобил у Источном Новом Сарајеву

24.01.2023. 10:23
1
ИЗВОР: katera.news

Полицијски службеници Полицијске управе Источно Сарајево предузимају све неопходне мјере и радње са циљем расвјетљавања кривичног дјела „Оштећење и одузимање туђе ствари“ у вези са догађајем који је пријављен Полицијској станици Источно Ново Сарајево 24. 1. 2023. године око 4.30 часова.

- Пријављено је да у Улици Јована Дучића гори један путнички аутомобил. Припадници Ватрогасне јединице града Источно Сарајево санирали су пожар у којем су ватром оштећена још три возила која су се налазила поред запаљеног возила – саопштили су из Полицијске управе Источно Сарајево.

О догађају је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва у Источном Сарајеву који се изјаснио да се ради о кривичном дјелу „Оштећење и одузимање туђе ствари“.

Полицијски службеници у присуству судског вјештака извршили су увиђај на лицу мјеста и под надзором Окружног јавног тужилаштва у Источном Сарајеву предузимају мјере и радње на проналску извршиоца овог кривичног дјела.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Ovo nije pošteno 24.01.2023. 13:15
    Kako sad potrga za ovim počiniocem, a čo'eku zapaljeno auto prije petnaest dana i počinilac još nije pronađen. Nema smisla!
Повезане вијести
Ухапшен због крађе у Хан Пијеску Ухапшен због крађе у Хан Пијеску
Лице из Источне Илиџе ухапшено због посједовања опојне дроге Лице из Источне Илиџе ухапшено због посједовања опојне дроге
Сокочанин преварио штићеника Центра за ментално здравље за 17.000 КМ Сокочанин преварио штићеника Центра за ментално здравље за 17.000 КМ
Најчитаније
  • Реноом из '84. кренули с Јахорине у Париз, продају километре за Милоша
    6h 43m
    3
  • Дан када је убијен Карађорђе – отац модерне српске државе
    16h 42m
    0
  • Земљотрес у БиХ
    8h 18m
    0
  • Ватрогасци из Хан Пијеска спасили мушкарца палог са литице у провалију
    15h 39m
    0
  • Мајдов: Бог одлучује ко ће да буде најбољи, а ми ћемо да дамо све од себе!
    10h 22m
    9