Potraga za osobama koje su zapalile automobil u Istočnom Novom Sarajevu

24.01.2023. 10:23
1
IZVOR: katera.news

Policijski službenici Policijske uprave Istočno Sarajevo preduzimaju sve neophodne mjere i radnje sa ciljem rasvjetljavanja krivičnog djela „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“ u vezi sa događajem koji je prijavljen Policijskoj stanici Istočno Novo Sarajevo 24. 1. 2023. godine oko 4.30 časova.

- Prijavljeno je da u Ulici Jovana Dučića gori jedan putnički automobil. Pripadnici Vatrogasne jedinice grada Istočno Sarajevo sanirali su požar u kojem su vatrom oštećena još tri vozila koja su se nalazila pored zapaljenog vozila – saopštili su iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

O događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu koji se izjasnio da se radi o krivičnom djelu „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“.

Policijski službenici u prisustvu sudskog vještaka izvršili su uviđaj na licu mjesta i pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu preduzimaju mjere i radnje na pronalsku izvršioca ovog krivičnog djela.

Komentari 1
 • Generic placeholder image
  Ovo nije pošteno 24.01.2023. 13:15
  Kako sad potrga za ovim počiniocem, a čo'eku zapaljeno auto prije petnaest dana i počinilac još nije pronađen. Nema smisla!
Povezane vijesti
Lice iz Istočne Ilidže uhapšeno zbog posjedovanja opojne droge Lice iz Istočne Ilidže uhapšeno zbog posjedovanja opojne droge
Sokočanin prevario štićenika Centra za mentalno zdravlje za 17.000 KM Sokočanin prevario štićenika Centra za mentalno zdravlje za 17.000 KM
Pale: Uhapšeni osumnjičeni za izazivanje požara Pale: Uhapšeni osumnjičeni za izazivanje požara
Najčitanije
 • Dječaku iz Istočnog Sarajeva spašena ruka brzom reakcijom ljekara KCUS-a
  20h 55m
  11
 • Saslušan sveštenik sa Pala: Sumnja se da je prodavao lažne diplome "po povoljnoj cijeni"
  17h 46m
  2
 • Identifikovana lica koja se dovode u vezu sa nanošenjem povreda licu u Istočnom Novom Sarajevu
  22h 50m
  1
 • U PU Istočno Sarajevo saslušana tri lica zbog prodaje i kupovine diploma
  21h 37m
  4
 • Osipanje u Klubu odbornika SNSD-a u Skupštini opštine Istočna Ilidža
  3h 39m
  5