Потврђено учешће Ђоковића на турниру у Тел Авиву

29.08.2022. 18:50
0
ИЗВОР: srpskainfo.com

Новак Ђоковић се због ковид мјера у САД неће наћи на предстојећем УС Опену, али га ускоро можемо поново очекивати на терену.

Овога понедјељка почеле су борбе на Гренд слему у Њујорку на којем је најбољи српски тенисер, требао да брани финале. Ипак, Новак због свог вакциналног статуса није добио дозволу за улазак у Америку, у којој важи забрана уласка у земљи за невакцинисане странце.

Након Индијан Велса и Мајамија, Ђоковић тако прескаче још један турнир који се игра “преко баре”, а познато је када ћемо нашег аса поново видјети на тениским теренима.

Наиме, данас је потврђена информација да ће Новак наступити на турниру у Тел Авиву, који је на програму од 26. септембра до 2. октобра. У питању је турнир из категорије 250.

Такође, Ђоковића ћемо, претходно, имати прилике да гледамо у склопу Дејвис куп репрезентације Србије која ће од 13. до 18. септембра играти групну фазу овог такмичења у Валенсији.

Први меч у Валенсији Србија игра 14. септембра против домаћина, репрезентације Шпаније против које је наша селекција посљедњи пут играла 2017. у Београду и остварила побједу са 4:1. На списку селектора Шпаније Серхија Бругере није се нашао Рафаел Надал, али јесу Карлос Алкарас, Пабло Карењо Буста, Роберто Баутиста Агут, Алехандро Давидович Фокина и Марсел Грањолерс, пише Спортал.

Такође, Орлови ће се предвођени Новаком у Валенсији састати и са Јужном Корејом (15. септембар), односно Канадом (17. Септембар).

Коментари 0
Повезане вијести
Ђоковић 423. недјељу на врху АТП листе Ђоковић 423. недјељу на врху АТП листе
Милићки средњошколци побједници Међународне изложбе идеја и иновација Милићки средњошколци побједници Међународне изложбе идеја и иновација
Екипа ОШ „Србија“ прва на такмичењу из области саобраћаја и вјештине у вожњи бициклом (ФОТО) Екипа ОШ „Србија“ прва на такмичењу из области саобраћаја и вјештине у вожњи бициклом (ФОТО)
Најчитаније
  • Дан када је отишао Сена - „Кишни човјек“
    12h 13m
    4
  • Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву
    11h 8m
    3
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    5h 56m
    0
  • Утопио се отац деветоро дјеце
    7h 2m
    0
  • Међународни празник рада, 1. мај – симбол борбе за бољи и праведнији свијет
    15h 30m
    0