Повријеђен возач у саобраћајној незгоди у Источном Новом Сарајеву

18.01.2023. 11:00
0
ИЗВОР: katera.news

На локалном путу у мјесту Лукавица, на раскрсници улица Касиндолског Батаљона и Дечанска, општина Источно Ново Сарајево јуче се око 11.00 часова догодила се саобраћајна незгода.

У незгоди је учествовао путнички аутомобил марке „Passat“, којим је управљало лице иницијала М.Е. и путнички аутомобил марке „Renault“, којим је управљало лице иницијала В.М, оба из Источне Илиџе.

- У овој саобраћајној незгоди  возач М.Е. задобио је тешке тјелесне повреде и указана му је љекарска помоћ у ЈЗУ Болница „Србија“ у Источном Сарајеву – саопштили су из Полицијске управе Источно Сарајево.

Увиђај саобраћајне незгоде извршили су полицијски службеници Полициjске станице за безбједност саобраћаја Источно Сарајево, уз сагласност тужиоца Окружног јавног тужилаштва у Источном Сарајеву.

Коментари 0
Повезане вијести
Сутра састанак начелника Источне Илиџе и Источног Новог Сарајева Сутра састанак начелника Источне Илиџе и Источног Новог Сарајева
Тешка саобраћајка у Бањалуци, двије особе превезене на УКЦ Тешка саобраћајка у Бањалуци, двије особе превезене на УКЦ
Данас обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево Данас обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
Најчитаније
  • Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
    9h 45m
    4
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    18h 37m
    0
  • Ујић ослобођен оптужбе за злочине у Рогатици
    12h 28m
    0
  • На планинарском походу на Романији очекује се око 200 учесника
    16h 13m
    0
  • Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
    7h 20m
    4