Позив незапосленим младим особама за учешће у бесплатним сертификованим обукама за развој дигиталних вјештина

28.02.2023. 10:41
0
ИЗВОР: katera.news

Регионални програм локалне демократије на Западном Балкану 2 (ReLOaD2), позива незапослене младе особе од 18 до 30 година са пребивалиштем на подручју партнерских градова/општина: Бихаћ, Центар Сарајево, Гацко, Горажде, Град Источно Сарајево, Градишка, Мостар, Ново Сарајево, Приједор, Прозор-Рама, Рудо, Угљевик и Витез, да се пријаве за учешће у бесплатним сертификованим обукама за развој дигиталних вјештина.

Обуке ће бити организоване на основу програма овлаштених сертификованих кућа са подручја БиХ, а заинтересовани ће моћи да одаберу учешће за развој дигиталних вјештина, између осталог, графички дизајн и дигитални маркетинг.

Заинтересовани би требало да попуне образац који је доступан на страници града, најкасније до 21. марта.

- Динамика и спровођење сертификоване обуке биће дефинисана на основу броја пријава и преференција начина за учешће у обукама. Према плану спровођења обуке очекује се да ће обуке бити организоване у периоду мај-јул 2023. године - наводи се у саопштењу Градске управе Источно Сарајво.

Изабрани кандидати ће, како наводе из Градске управе, благовремено бити информисани о динамици извођења обуке. Сва питања у вези са овим позивом заинтересовани могу да пошаљу на мејл адресу registry.ba@undp.org са референцом на „Бесплатне сертификоване обуке – ReLOaD2 БиХ пројекат“ у наслову.

Регионални програм локалне демократије на Западном Балкану 2 (ReLOaD2), финансира Европска унија (ЕУ), а спроводи Развојни програм Уједињених нација (УНДП) у БиХ.

Слика

 

Коментари 0
Најчитаније
  • Прије 32 године формирана легендарна Српска гарда Илиџа (ФОТО)
    21h 14m
    18
  • Преминула дјевојчица Хелена Гавран - Почивај у миру, црвенокоса дјевојчице!
    11h 41m
    1
  • Куглоф
    8h 35m
    0
  • Божовић: Воља народа се не може никаквим притисцима спријечити
    16h 39m
    0
  • Интервју са др Игором Лукићем, кандидатом за градоначелника Источног Сарајева
    13h 35m
    17