Poziv nezaposlenim mladim osobama za učešće u besplatnim sertifikovanim obukama za razvoj digitalnih vještina

28.02.2023. 10:41
0
IZVOR: katera.news

Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu 2 (ReLOaD2), poziva nezaposlene mlade osobe od 18 do 30 godina sa prebivalištem na području partnerskih gradova/opština: Bihać, Centar Sarajevo, Gacko, Goražde, Grad Istočno Sarajevo, Gradiška, Mostar, Novo Sarajevo, Prijedor, Prozor-Rama, Rudo, Ugljevik i Vitez, da se prijave za učešće u besplatnim sertifikovanim obukama za razvoj digitalnih vještina.

Obuke će biti organizovane na osnovu programa ovlaštenih sertifikovanih kuća sa područja BiH, a zainteresovani će moći da odaberu učešće za razvoj digitalnih vještina, između ostalog, grafički dizajn i digitalni marketing.

Zainteresovani bi trebalo da popune obrazac koji je dostupan na stranici grada, najkasnije do 21. marta.

- Dinamika i sprovođenje sertifikovane obuke biće definisana na osnovu broja prijava i preferencija načina za učešće u obukama. Prema planu sprovođenja obuke očekuje se da će obuke biti organizovane u periodu maj-jul 2023. godine - navodi se u saopštenju Gradske uprave Istočno Sarajvo.

Izabrani kandidati će, kako navode iz Gradske uprave, blagovremeno biti informisani o dinamici izvođenja obuke. Sva pitanja u vezi sa ovim pozivom zainteresovani mogu da pošalju na mejl adresu registry.ba@undp.org sa referencom na „Besplatne sertifikovane obuke – ReLOaD2 BiH projekat“ u naslovu.

Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu 2 (ReLOaD2), finansira Evropska unija (EU), a sprovodi Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP) u BiH.

Slika

 

Komentari 0
Najčitanije
  • Prije 32 godine formirana legendarna Srpska garda Ilidža (FOTO)
    23h 8m
    19
  • Preminula djevojčica Helena Gavran - Počivaj u miru, crvenokosa djevojčice!
    13h 35m
    2
  • Kuglof
    10h 29m
    0
  • Božović: Volja naroda se ne može nikakvim pritiscima spriječiti
    18h 33m
    0
  • Intervju sa dr Igorom Lukićem, kandidatom za gradonačelnika Istočnog Sarajeva
    15h 29m
    17