Позив родитељима за евидентирање дјеце за предшколски програм

20.10.2023. 15:40
0
ИЗВОР: srna.rs

Основна школа /ОШ/ "Свети Сава" у Источном Новом Сарајеву упутила је позив родитељима дјеце која су 2017. и 2018. годиште да изврше евидентирање дјеце за предшколски програм.

Евиденција се врши сваким радним даном путем телефона 057/340-414, у термину од 9.00 до 14.00 часова или на мејл os189@skolers.org са ознаком "Пријава за предшколски програм".

Програм се реализује за ону дјецу која нису обухваћена неким обликом предшколског васпитања и образовања и која нису похађала цјеловит развојни програм, а која по прописима којима се уређује област основног васпитања и образовања у наредној школској години стичу услове за полазак у први разред основне школе.

Програм ће бити реализован од 1. марта до 31. маја сљедеће године, радним данима, у укупном дневном трајању од 180 минута, саопштено је из ОШ "Свети Сава" у Источном Новом Сарајеву.

У саопштењу се додаје да је потребно до 27. новембра доставити име, презиме и датум рођења дјетета, те име и број телефона једног родитеља.

Родитељи чије ће дијете похађати предшколски програм у предкошлској установи нису дужни евидентирати дијете у овој школи, наведено је у саопштењу.

Коментари 0
Повезане вијести
Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву
Вуковцима бесплатно полагање возачког испита Вуковцима бесплатно полагање возачког испита
Претреси у Источном Новом Сарајеву, једно лице лишено слободе Претреси у Источном Новом Сарајеву, једно лице лишено слободе
Најчитаније
  • Милан треба нашу помоћ – позови 17047
    20h 52m
    0
  • "Ђурђевдан" први пут запјеван у возу смрти
    10h 5m
    0
  • У уторак испраћај проте Воја Чаркића
    9h 36m
    1
  • Годишњица одбијања Венс-Овеновог плана
    9h 59m
    0
  • Обиљежена крсна слава и Дан општине Источна Илиџа (ФОТО)
    5h 52m
    0