Poziv roditeljima za evidentiranje djece za predškolski program

20.10.2023. 15:40
0
IZVOR: srna.rs

Osnovna škola /OŠ/ "Sveti Sava" u Istočnom Novom Sarajevu uputila je poziv roditeljima djece koja su 2017. i 2018. godište da izvrše evidentiranje djece za predškolski program.

Evidencija se vrši svakim radnim danom putem telefona 057/340-414, u terminu od 9.00 do 14.00 časova ili na mejl os189@skolers.org sa oznakom "Prijava za predškolski program".

Program se realizuje za onu djecu koja nisu obuhvaćena nekim oblikom predškolskog vaspitanja i obrazovanja i koja nisu pohađala cjelovit razvojni program, a koja po propisima kojima se uređuje oblast osnovnog vaspitanja i obrazovanja u narednoj školskoj godini stiču uslove za polazak u prvi razred osnovne škole.

Program će biti realizovan od 1. marta do 31. maja sljedeće godine, radnim danima, u ukupnom dnevnom trajanju od 180 minuta, saopšteno je iz OŠ "Sveti Sava" u Istočnom Novom Sarajevu.

U saopštenju se dodaje da je potrebno do 27. novembra dostaviti ime, prezime i datum rođenja djeteta, te ime i broj telefona jednog roditelja.

Roditelji čije će dijete pohađati predškolski program u predkošlskoj ustanovi nisu dužni evidentirati dijete u ovoj školi, navedeno je u saopštenju.

Komentari 0
Povezane vijesti
Dječiji fudbalski turnir 1. i 2. juna u Istočnom Novom Sarajevu Dječiji fudbalski turnir 1. i 2. juna u Istočnom Novom Sarajevu
Održan Forum za bezbjednost opštine Istočno Novo Sarajevo Održan Forum za bezbjednost opštine Istočno Novo Sarajevo
U ponedjeljak obilježavanje 32 godine Prve sarajevske mehanizovane brigade U ponedjeljak obilježavanje 32 godine Prve sarajevske mehanizovane brigade
Najčitanije
  • Partizan mijenja ime!
    18h 59m
    4
  • Istočna Ilidža: Radnik firme pronevjerio veću količinu novca
    2h 4m
    0
  • Održan Forum za bezbjednost opštine Istočno Novo Sarajevo
    23h 32m
    0
  • Uhapšen Gruzijac zbog pljačke dva miliona maraka u Banjaluci
    21h 6m
    3
  • Pale: Uzeo motocikl, nije dostavio rezanu građu u zamjenu
    2h 11m
    0