Позив за достављање иницијатива за додјелу награда и признања поводом Ђурђевдана

06.03.2024. 08:53
0
ИЗВОР: katera.news

Општина Источна Илиџа позвала је заинтересована правна и физичка лица да до 20. марта доставе иницијативе за додјелу награда и признања поводом Ђурђевдана - крсне славе ове локалне заједнице.

Највише признање - Повeља општине Источна Илиџа додјељује се за изузетан рад и дјела која су од општег значаја за развој друштвене заједнице у свим областима стваралаштва.

Плакета општине Источна Илиџа додјељује се за врхунске резултате и успјехе у области привреде, науке, културе, умјетности и спорта, те за изузетан допринос у развоју Општине и његовању добрих односа са другим општинама.

Захвалница општине Источна Илиџа додјељује се  за учињено хумано дјело, пожртвованост у спасавању људи и имовине, за изузетан допринос у хуманитарним и добротворним акцијама и за друга учињена дјела која доприносе срећнијем и хуманијем живљењу.

Иницијативе морају да буду достављене са образлозењем и биографијом за физичка лица, односно са референсама за правна лица, наведено је на званичној страници општине Источна Илиџа.

Иницијативе доставити Скупштини oпштине Источна Илиџа – Комисија за награде и признања, на адресу: Улица Војводе Радомира Путника број 2,  71 123 Источна Илиџа.

Коментари 0
Повезане вијести
Благоју Марковићу и Марку Стевановићу уручене награде за најбоље пословне идеје Благоју Марковићу и Марку Стевановићу уручене награде за најбоље пословне идеје
Општина Источна Илиџа – идеално мјесто за остваривање инвестиционих планова Општина Источна Илиџа – идеално мјесто за остваривање инвестиционих планова
Положени вијенци на споменик "Слава српском борцу" Положени вијенци на споменик "Слава српском борцу"
Најчитаније
 • Битка за Рогатицу - Једна од највећих битки четника против Нијемаца и усташа (ВИДЕО)
  17h 31m
  13
 • Пуњене тиквице
  17h 4m
  0
 • Преминула једногодишња беба након што је отац заборавио у аутомобилу
  17h 24m
  0
 • Пад система и у БиХ
  15h 45m
  1
 • Лукић: Нема већег севапа него нахранити гладног (ВИДЕО)
  8h 12m
  12