Позив за достављање иницијатива за додјелу награда и признања поводом Ђурђевдана

06.03.2024. 08:53
0
ИЗВОР: katera.news

Општина Источна Илиџа позвала је заинтересована правна и физичка лица да до 20. марта доставе иницијативе за додјелу награда и признања поводом Ђурђевдана - крсне славе ове локалне заједнице.

Највише признање - Повeља општине Источна Илиџа додјељује се за изузетан рад и дјела која су од општег значаја за развој друштвене заједнице у свим областима стваралаштва.

Плакета општине Источна Илиџа додјељује се за врхунске резултате и успјехе у области привреде, науке, културе, умјетности и спорта, те за изузетан допринос у развоју Општине и његовању добрих односа са другим општинама.

Захвалница општине Источна Илиџа додјељује се  за учињено хумано дјело, пожртвованост у спасавању људи и имовине, за изузетан допринос у хуманитарним и добротворним акцијама и за друга учињена дјела која доприносе срећнијем и хуманијем живљењу.

Иницијативе морају да буду достављене са образлозењем и биографијом за физичка лица, односно са референсама за правна лица, наведено је на званичној страници општине Источна Илиџа.

Иницијативе доставити Скупштини oпштине Источна Илиџа – Комисија за награде и признања, на адресу: Улица Војводе Радомира Путника број 2,  71 123 Источна Илиџа.

Коментари 0
Повезане вијести
Божовић: Источна Илиџа - свјетионик источног дијела Српске Божовић: Источна Илиџа - свјетионик источног дијела Српске
Божовић: Кроз пословне зоне, у Источну Илиџу доведени привредни субјекти Божовић: Кроз пословне зоне, у Источну Илиџу доведени привредни субјекти
Новчана подршка матурантима од општина Источна Илиџа и Источно Ново Сарајево Новчана подршка матурантима од општина Источна Илиџа и Источно Ново Сарајево
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    4h 34m
    9
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    3h 18m
    0
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    19h 31m
    0
  • Дјечак из БиХ пао под трактор, хеликоптером пребачен у болницу
    15h 45m
    0
  • Утопио се отац деветоро дјеце
    20h 37m
    0