Позив за грађане: Предложите пројекте Тиму за мале интервенције

11.09.2019. 12:52
0
ИЗВОР: Српска инфо

Тим за мале интервенције, уз подршку Градске управе, позвао је грађане да се активно укључе у ове активности и предложе пројекте који би били уврштени у план уређења града за идућу годину.

Пошто је овај пројекат замишљен као интерактиван и у којем је веома важно учешће грађана, Тим за мале интервенције позива све суграђане да све своје евентуалне приједлоге, са графички назначеном локацијом и приједлогом интервенције пошаљу путем електронске поште на сљедеће адресе: javnost@banjaluka.rs.ba i maleintervencije@banjaluka.rs.ba

Реализација првог овогодишњег пројекта малих интервенција планирана је за 28. септембар, као велика радна акција поспремања града, у којој ће моћи да учествују сви наши суграђани. Град Бањалука и Тим за мале интервенције овим путем позивају све грађане и друштвено одговорне компаније да се прикључе и учествују у овој акцији.

“Мале интервенције” су јединствен пројекат у Републици Српској, али и шире и који ће се бавити естетским, културолошким, туристичким и функционалним уређењем појединих простора у граду.

До краја године биће реализовано пет малих интервенција, и то: акција поспремања града, изградња “смол скејл” на зеленом платоу код Правног факултета, уређење пасажа у Господској улици и интервенција на пјешачкој зони код Палате предсједника.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Тешка саобраћајка у Бањалуци, двије особе превезене на УКЦ Тешка саобраћајка у Бањалуци, двије особе превезене на УКЦ
Ученици Средње музичке школе из Источне Илиџе успјешни у Бањалуци (ФОТО) Ученици Средње музичке школе из Источне Илиџе успјешни у Бањалуци (ФОТО)
Из шахта извучено тијело мушкарца Из шахта извучено тијело мушкарца
Најчитаније
  • Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
    5h 28m
    4
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    14h 20m
    0
  • Ујић ослобођен оптужбе за злочине у Рогатици
    8h 11m
    0
  • На планинарском походу на Романији очекује се око 200 учесника
    11h 56m
    0
  • Божовић: Кроз пословне зоне, у Источну Илиџу доведени привредни субјекти
    9h 57m
    0