Позив за грађане: Предложите пројекте Тиму за мале интервенције

11.09.2019. 12:52
0

Тим за мале интервенције, уз подршку Градске управе, позвао је грађане да се активно укључе у ове активности и предложе пројекте који би били уврштени у план уређења града за идућу годину.

Пошто је овај пројекат замишљен као интерактиван и у којем је веома важно учешће грађана, Тим за мале интервенције позива све суграђане да све своје евентуалне приједлоге, са графички назначеном локацијом и приједлогом интервенције пошаљу путем електронске поште на сљедеће адресе: javnost@banjaluka.rs.ba i maleintervencije@banjaluka.rs.ba

Реализација првог овогодишњег пројекта малих интервенција планирана је за 28. септембар, као велика радна акција поспремања града, у којој ће моћи да учествују сви наши суграђани. Град Бањалука и Тим за мале интервенције овим путем позивају све грађане и друштвено одговорне компаније да се прикључе и учествују у овој акцији.

“Мале интервенције” су јединствен пројекат у Републици Српској, али и шире и који ће се бавити естетским, културолошким, туристичким и функционалним уређењем појединих простора у граду.

До краја године биће реализовано пет малих интервенција, и то: акција поспремања града, изградња “смол скејл” на зеленом платоу код Правног факултета, уређење пасажа у Господској улици и интервенција на пјешачкој зони код Палате предсједника.

 

Коментари 0
Повезане вијести
"Пукни зоро" на Тргу Kрајине за спектакуларан крај дефилеа (ВИДЕО)
У посјети седмочланој породици Штрбац: С пуно љубави и маминим крофнама дочекују Нову годину
Ко протествује данас у Парку „Младен Стојановић“?
Најчитаније
 • Нови закон у РС: Ко има посао и стан мораће направити троје дјеце!
  17.01.2020
  0
 • Двије особе теже повријеђене у пуцњави у Мокром
  17.01.2020
  0
 • Оставио упаљен аутомобил, па остао без њега
  16.01.2020
  0
 • Иду на црту мушкарцима - Ове године три жене пливају за Часни крст у Источној Илиџи
  21h 6m
  0
 • Банкарска службеница ојадила клијенте за 178.000 марака
  16.01.2020
  0