Позив за грађане: Предложите пројекте Тиму за мале интервенције

11.09.2019. 12:52
0
ИЗВОР: Српска инфо

Тим за мале интервенције, уз подршку Градске управе, позвао је грађане да се активно укључе у ове активности и предложе пројекте који би били уврштени у план уређења града за идућу годину.

Пошто је овај пројекат замишљен као интерактиван и у којем је веома важно учешће грађана, Тим за мале интервенције позива све суграђане да све своје евентуалне приједлоге, са графички назначеном локацијом и приједлогом интервенције пошаљу путем електронске поште на сљедеће адресе: javnost@banjaluka.rs.ba i maleintervencije@banjaluka.rs.ba

Реализација првог овогодишњег пројекта малих интервенција планирана је за 28. септембар, као велика радна акција поспремања града, у којој ће моћи да учествују сви наши суграђани. Град Бањалука и Тим за мале интервенције овим путем позивају све грађане и друштвено одговорне компаније да се прикључе и учествују у овој акцији.

“Мале интервенције” су јединствен пројекат у Републици Српској, али и шире и који ће се бавити естетским, културолошким, туристичким и функционалним уређењем појединих простора у граду.

До краја године биће реализовано пет малих интервенција, и то: акција поспремања града, изградња “смол скејл” на зеленом платоу код Правног факултета, уређење пасажа у Господској улици и интервенција на пјешачкој зони код Палате предсједника.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Невријеме у Бањалуци и Добоју (ВИДЕО) Невријеме у Бањалуци и Добоју (ВИДЕО)
Oсумњичен да је искориштавао малољетну особу за порнографију Oсумњичен да је искориштавао малољетну особу за порнографију
“Тражим мужа”: Љепотица из Бањалуке "запалила" друштвене мреже (ФОТО) “Тражим мужа”: Љепотица из Бањалуке "запалила" друштвене мреже (ФОТО)
Најчитаније
  • Погледајте маршруту уличне трке у Источном Новом Сарајеву (ФОТО)
    13h 30m
    0
  • План редукције воде за недјељу, 8. септембар
    5h 53m
    6
  • Преминуо Славо Кукић
    10h 26m
    1
  • У Источном Новом Сарајеву данас привремена обустава саобраћаја
    13h 23m
    0
  • На Сокоцу и у Источном Старом Граду сутра обиљежавање дана Треће сарајевске пјешадијске бригаде
    13h 14m
    0