Предавање о мултипла склерози у Основној школи „Свети Сава“

24.02.2023. 17:40
0
ИЗВОР: katera.news

Волонтери Удружења мултипле склерозе Сарајевско-романијске регије одржали су данас предавања за ученике осмих и деветих разреда Основне школе „Свети Сава“.

Предавање је дио пројекта Подизање свијести о мултипла склерози међу дјецом школске доби“, а ученицима су представљене основне информације о мултипла склерози, те активности удружења које су усмјерене ка обољелима у нашој регији.

Цјелокупни резултат, како каже волонтер Маја Васић, пропраћен је великим бројем ученика заинтересованих за волонтирање, и рад у удружењу, што је заиста велика ствар.

- Драго ми је да сам, као волонтер непуних годину дана, успјела пренијети своја искуства на толики број ученика, и потакнути их да се прикључе хуманитарном раду, као и то да смо данас заједно учестовали у пројекту – рекла је Васићева.

Коментари 0
Повезане вијести
Ученици ОШ „Свети Сава“ обиљежили 170 година од рођења Михајла Пупина Ученици ОШ „Свети Сава“ обиљежили 170 година од рођења Михајла Пупина
Виктор Нишић награђен за рад на тему „Сви наши преци“ Виктор Нишић награђен за рад на тему „Сви наши преци“
Средњошколци организовали музичке радионице о утицају музике на емоционални развој дјетета (ФОТО) Средњошколци организовали музичке радионице о утицају музике на емоционални развој дјетета...
Најчитаније
  • Жена побиједила пет карцинома и живи без 11 органа
    19h 5m
    2
  • Епископ Николај Велимировић на данашњи дан проглашен светим
    4h 38m
    0
  • Дјевојчица из Црне Горе ухапшена у Аустрији: Планирала терористички напад?
    19h 15m
    2
  • На данашњи дан проглашен Закон о Војсци Српске
    4h 44m
    0
  • Скупштина озваничила одбијање Венс-Овеновог плана
    4h 42m
    0