Предложен притвор за осумњиченог за паљење аута замјеника начелника ПУ Требиње

28.09.2019. 14:43
0
ИЗВОР: Srpska.info

Тужилац Окружног тужилаштва у Требију испитао је јутрос Остоју Говедарицу (28) из Гацка коме ће бити предложен једномједечни притвор за паљење аутомобила Миливоја Вуковића, замјеника начелника ПУ Требиње, сазнаје Српскаинфо.

Говедарица је осумњичен за кривично дјело изазивање опште опасности. Аутомобил Миливоја Вуковића запаљен је у четвртак у раним јутарњим часовима испред зграде у којој żиви у Гацку. Полиција је истог дана привела 13 особа, а у Тужилаштво је спроведен само Говедарица.

Незванично, он је признао да је изазвао пожар на Вуковићевом аутомобилу. Говедарица је од раније познат полицији по различитим кривичним дјелима. Начелник ПУ Требиње Синиша Лакета рекао је да је мотив застрашивање полицијских службеника.

Коментари 0
Повезане вијести
Матуранти и професори обновили традицију: Меч у малом фудбалу за крај школе Матуранти и професори обновили традицију: Меч у малом фудбалу за крај школе
Мјештани и свештеник у радној акцији: Почела обнова Цркве Светих Архангела у насељу Хрупјела (ФOTO) Мјештани и свештеник у радној акцији: Почела обнова Цркве Светих Архангела у насељу Хрупј...
Најбољи ученици требињске Гимназије на поклоничком путовању у Грчку (ФОТО) Најбољи ученици требињске Гимназије на поклоничком путовању у Грчку (ФОТО)
Најчитаније
  • Годишњица смрти сарајевских Ромеа и Јулије
    14h 51m
    10
  • Возач камиона погинуо у судару са аутобусом
    12h 53m
    0
  • Код Будве уловљена плава ајкула тешка скоро 200 килограма
    11h 46m
    1
  • Директору Средњошколског центра Фоча горјело возило
    11h 51m
    0
  • Божовић: Ми бранимо Републику Српску, а ви свој прљави капитал!
    10h 54m
    1