Предсједник општине Будва Мило Божовић у посјети Источној Илиџи

11.09.2022. 17:05
0
ИЗВОР: 24sedam.rs

Београдски синдикат завршио је љетњу турнеју синоћњим концертом у Источном Сарајеву.

На Тргу „Др Миодрага Лазића низали су се хитови Једина Српска, Догодине у Призрену, Свиће зора и многе друге.

У концерту овог популарног београдског хип-хоп бенда уживао је и предсједник општине Будва Мило Божовић.

Чланови најпопуларнијег хип-хоп састава са ових простора синоћ су слали посебне поздраве за браћу из Републике Српске и Црне Горе.

Предсједник општине Будва посебно је уживао у стиховима пјесме посвећене литијама у Црној Гори.

- За мене је уживање бити у Српском Сарајеву, овдје уживати уз пјесму Свиће зора и одавде послати поздраве за вјерни српски народ гдје год да се налази - рекао је Божовић.

Коментаришући и стихове песме Једина Српска и стих Нашу браћу преко Дрине гледали смо са висине“ Божовић је рекао да за њега не постоји никаква подјела Срба и да елитни Срби не постоје.

- То је позната прича код Срба. Елитни Срби не постоје, сви су Срби исти, били они са једне или друге стране Дрине, са једне или дуге стране Мораве, са једне или друге стране Дунава, Саве, Мораче или било које ријеке – рекао је Божовић, који је на концерту био у друштву са политичаром Дарком Бабаљем и Маринком Божовићем, начелником општине Источна Илиџа.

Балкони и улице Источног Сарајева синоћ су били украшени српским тробојкама, а Феђа Димовић из Београдског Синдиката осврнуо се и на хапшење Мила Божовића због истицања српске тробојке на свој балкон у Будви.

- Без везе је да се, било ко у било којој прилици, због љубави према својој застави осјећа угрожен. Не видим разлог да се истицање своје заставе може сматрати негативним чином - прокоментарисао је Димовић.

Видео: Youtube/ Adria TV Montenegro

Коментари за ову вијест су искључени.
Повезане вијести
Одржан историјски час на Новом Зејтинлику за готово 250 ученика Одржан историјски час на Новом Зејтинлику за готово 250 ученика
Породилишту у Источном Сарајеву уручени пакети поводом Недјеље Црвеног крста Породилишту у Источном Сарајеву уручени пакети поводом Недјеље Црвеног крста
Одржане "Васкршње радости", један од најљепших догађаја у Источној Илиџи (ФОТО) Одржане "Васкршње радости", један од најљепших догађаја у Источној Илиџи (ФОТО)
Најчитаније
  • Одржане "Васкршње радости", један од најљепших догађаја у Источној Илиџи (ФОТО)
    13h 59m
    0
  • Породилишту у Источном Сарајеву уручени пакети поводом Недјеље Црвеног крста
    13h 15m
    0
  • Родбина прислужила свијеће на "Новом Зејтинлику"
    10h 31m
    4
  • Човјек из БиХ налетио на змију дугу више од метар и пo (FOTO)
    8h 53m
    0
  • Данас Марковдан
    17h 41m
    0