Представници плесних клубова на пријему код градоначелника Источног Сарајева

27.09.2021. 20:32
0
ИЗВОР: Катера

Представнике плесних клубова са територије града Источно Сарајево угостио је градоначелник Љубиша Ћосић, који се упознао са њиховим активностима, резултатима и плановима за наступајући период.

Састанку са градоначелником Ћосићем присуствовали представници Плесног клуба "MB Dance", Плесног студија "Орион" из Пала са експозитором у Источном Новом Сарајеву, те Плесног клуба "Ника" из Сокоца са експозитуром у Источној Илиџи.

Руководилац ПС "Орион" и дипломирани тренер плеса Драган Веселиновић је у кратким цртама градоначелнику Ћосићу представио дио остварених резултата сва три клуба из претходних година, као и стручну страну клупске унутрашње структуре.

- Од 1992. до 2021. године носиоци смо многобројних награда са великог броја такмичења, захвалница, диплома као и специјалних награда за одлазак на огроман број међународних такмичења. Тренери сва три клуба су факултетски образовани људи и у оквиру Савеза модрених плесова у БиХ посједују активне тренерске лиценце, као и активне лиценце за плесног судију - рекао је Веселиновић за портал Катера.

Слика

 

Према његовим ријечима, сва три клуба окупљају преко 300 такмичара разних старосних категорија.

Градоначелник Источног Сарајева је рекао да је пријатно изненађен свим достигнућима сва три плесна клуба са подручја града Источно Сарајево.

- Град Источно Сарајево ће подржати све активности ова три плесна клуба, која промовишу заједницу и одличне међуклупске односе - рекао је Ћосић.

Он је навео да ови плесни клубови значајно доприносе промоцији града Источно Сарајево на пољу спорта.

Ћосић је истакао да ће град Источно Сарајево подржати и плесну манифестацију поводом 30 година постојања Плесног студија "Орион", који је основан 1992. године у Палама.

- Прослава 30 година успјешног постојања и рада ПС "Орион" је за сваку похвалу и показатељ је да једино стручан и квалитетан приступ омогућава развој плесних такмичења и доприноси промоцији града Источно Сарајево - нагласио је Ћосић.

Састанку са Ћосићем су поред Веселиновића присуствовали и главни тренер ПС "Орион" Наташа Новаковић, која је и руководилац експозитуре "Ориона" у Источном Новом Сарајеву, Милица Веселиновић, лиценцирани главни тренер, тренер експозитуре ПК "Ника" из Сокоца Јована Перовић и Милица Пандуревић, помоћни тренер у Плесном клубу "MB Dance" из Пала.

Коментари 0
Повезане вијести
Ухапшен Паљанин због сумње да је нанио тјелесне повреде суграђанину Ухапшен Паљанин због сумње да је нанио тјелесне повреде суграђанину
Годишњица одбијања Венс-Овеновог плана Годишњица одбијања Венс-Овеновог плана
Побједник туцијаде у Палама Филип Илић Побједник туцијаде у Палама Филип Илић
Најчитаније
  • Одржане "Васкршње радости", један од најљепших догађаја у Источној Илиџи (ФОТО)
    20h 34m
    0
  • Родбина прислужила свијеће на "Новом Зејтинлику"
    17h 6m
    4
  • Породилишту у Источном Сарајеву уручени пакети поводом Недјеље Црвеног крста
    19h 50m
    0
  • Човјек из БиХ налетио на змију дугу више од метар и пo (FOTO)
    15h 28m
    0
  • Одржан историјски час на Новом Зејтинлику за готово 250 ученика
    18h 30m
    0