Predstavnici plesnih klubova na prijemu kod gradonačelnika Istočnog Sarajeva

27.09.2021. 20:32
0
IZVOR: Katera

Predstavnike plesnih klubova sa teritorije grada Istočno Sarajevo ugostio je gradonačelnik Ljubiša Ćosić, koji se upoznao sa njihovim aktivnostima, rezultatima i planovima za nastupajući period.

Sastanku sa gradonačelnikom Ćosićem prisustvovali predstavnici Plesnog kluba "MB Dance", Plesnog studija "Orion" iz Pala sa ekspozitorom u Istočnom Novom Sarajevu, te Plesnog kluba "Nika" iz Sokoca sa ekspoziturom u Istočnoj Ilidži.

Rukovodilac PS "Orion" i diplomirani trener plesa Dragan Veselinović je u kratkim crtama gradonačelniku Ćosiću predstavio dio ostvarenih rezultata sva tri kluba iz prethodnih godina, kao i stručnu stranu klupske unutrašnje strukture.

- Od 1992. do 2021. godine nosioci smo mnogobrojnih nagrada sa velikog broja takmičenja, zahvalnica, diploma kao i specijalnih nagrada za odlazak na ogroman broj međunarodnih takmičenja. Treneri sva tri kluba su fakultetski obrazovani ljudi i u okviru Saveza modrenih plesova u BiH posjeduju aktivne trenerske licence, kao i aktivne licence za plesnog sudiju - rekao je Veselinović za portal Katera.

Slika

 

Prema njegovim riječima, sva tri kluba okupljaju preko 300 takmičara raznih starosnih kategorija.

Gradonačelnik Istočnog Sarajeva je rekao da je prijatno iznenađen svim dostignućima sva tri plesna kluba sa područja grada Istočno Sarajevo.

- Grad Istočno Sarajevo će podržati sve aktivnosti ova tri plesna kluba, koja promovišu zajednicu i odlične međuklupske odnose - rekao je Ćosić.

On je naveo da ovi plesni klubovi značajno doprinose promociji grada Istočno Sarajevo na polju sporta.

Ćosić je istakao da će grad Istočno Sarajevo podržati i plesnu manifestaciju povodom 30 godina postojanja Plesnog studija "Orion", koji je osnovan 1992. godine u Palama.

- Proslava 30 godina uspješnog postojanja i rada PS "Orion" je za svaku pohvalu i pokazatelj je da jedino stručan i kvalitetan pristup omogućava razvoj plesnih takmičenja i doprinosi promociji grada Istočno Sarajevo - naglasio je Ćosić.

Sastanku sa Ćosićem su pored Veselinovića prisustvovali i glavni trener PS "Orion" Nataša Novaković, koja je i rukovodilac ekspoziture "Oriona" u Istočnom Novom Sarajevu, Milica Veselinović, licencirani glavni trener, trener ekspoziture PK "Nika" iz Sokoca Jovana Perović i Milica Pandurević, pomoćni trener u Plesnom klubu "MB Dance" iz Pala.

Komentari 0
Povezane vijesti
Promovisana 134 diplomca Filozofskog fakulteta na Palama Promovisana 134 diplomca Filozofskog fakulteta na Palama
Učenici Srednjoškolskog centra ,,Pale" u okviru manifestacije Dani knjige posjetili drugare u Udruženju „Sunce“ Učenici Srednjoškolskog centra ,,Pale" u okviru manifestacije Dani knjige posjetili drugare ...
Uručena priznanja, zlatni i srebrni znak istaknutim pojedincima Uručena priznanja, zlatni i srebrni znak istaknutim pojedincima
Najčitanije
  • Tuga u Bileći, poginuo mladić iz Gacka
    9h 16m
    0
  • Episkop Nikolaj Velimirović na današnji dan proglašen svetim
    19h 34m
    0
  • Na današnji dan proglašen Zakon o Vojsci Srpske
    19h 40m
    0
  • Skupština ozvaničila odbijanje Vens-Ovenovog plana
    19h 38m
    0
  • Za nju ne postoje prepreke: Djevojka sa krilima položila vožnju (VIDEO)
    18h 29m
    0