Прекид електричне енергије у Сокоцу и Чајничу

15.11.2022. 07:56
0
ИЗВОР: katera.news

Из „Електродистрибуције“ Пале обавјештавају потрошаче у Сокоцу и Чајничу да ће данас, због планираних радова на мрежи, доћи до привремених прекида у испоруци електричне енергије.

У Сокоцу ће, због радова на 10 kV воду Каљина, доћи до привременог прекида у испоруци електричне енергије у периодима од 8.30 до 14.30 часова потрошачима у насељима Цврчићи, Гире, Имамовићи, Бјеласовићи, Поретак, Баре, Калаузовићи и Врховине.

У Чајничу ће, због радова на 10 kV воду Чајниче-Заборак, доћи до привременог прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 8.00 до 14.00 часова потрошачима у насељима Брезовице, Тубројевићи, Старонићи, Мостина, Марковић Коло, Гламочевићи, Крч и комплет МЗ Заборак.

Коментари 0
Повезане вијести
На Сокоцу и у Источном Старом Граду сутра обиљежавање дана Треће сарајевске пјешадијске бригаде На Сокоцу и у Источном Старом Граду сутра обиљежавање дана Треће сарајевске пјешадијске бр...
Соколац: У претресу куће и помоћних објеката пронађена дрога Соколац: У претресу куће и помоћних објеката пронађена дрога
Мали Зејтинлик - прича о једном рату и животу послије рата (ВИДЕО) Мали Зејтинлик - прича о једном рату и животу послије рата (ВИДЕО)
Најчитаније
  • Погледајте маршруту уличне трке у Источном Новом Сарајеву (ФОТО)
    13h 38m
    0
  • План редукције воде за недјељу, 8. септембар
    6h 1m
    6
  • Преминуо Славо Кукић
    10h 34m
    1
  • У Источном Новом Сарајеву данас привремена обустава саобраћаја
    13h 31m
    0
  • На Сокоцу и у Источном Старом Граду сутра обиљежавање дана Треће сарајевске пјешадијске бригаде
    13h 22m
    0