Прекопани путеви у општини Лепосавић, села одсјечена

16.10.2023. 19:00
0
ИЗВОР: srna.rs

Многа села у општини Лепосавић су одсјечена од најближих варошица и отежано је кретање возилима након што су претходних дана багери и камиони у пратњи такозване косовске полиције прекопали путеве и поставили бетонске препреке.

У општини Лепосавић прокопани су путеви преко Белог Брда који води ка Копаонику у мјесту Влашка Раван, преноси "Косово онлајн".

Раније јутрос, постављене су бетонске препреке висине скоро два метра на путу у село Јошаница, који води ка селима Бербериште, Дубока и ка руднику Црнац, до којег радници сада могу да дођу само пјешке итреба да пјешаче око четири километара.

Тај пут води и ка Новом Пазару.

Када је ријеч о селу Запланина код Белог Брда, мјештани који раде у руднику Трепча на посао ће морати да иду заобилазним путевима.

Прекопани путеви су у селу Ћирковиће на мјесту Вучја рупа, Стануловиће, пут према Луковској Бањи који пролази поред села Јелакце, а данас и у селима Бело Брдо и Јошаница.

Багери и камиони са дизалицом у пратњи полиције самопроглашеног Косова прекопавали су путеве и тако направили обруч око Лепосавића.

Коментари 0
Повезане вијести
Више од 600 вјерника у манастиру Високи Дечани на празник Цвијети (ФОТО) Више од 600 вјерника у манастиру Високи Дечани на празник Цвијети (ФОТО)
Ко је била Марица Мирић чију је слику показао Вучић на сједници Савјета безбједности УН? Ко је била Марица Мирић чију је слику показао Вучић на сједници Савјета безбједности УН?
Косовски специјалци претукли Србина и пријетили му пиштољем код Зубиног Потока Косовски специјалци претукли Србина и пријетили му пиштољем код Зубиног Потока
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    5h 53m
    9
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    4h 37m
    0
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    20h 50m
    0
  • Дјечак из БиХ пао под трактор, хеликоптером пребачен у болницу
    17h 4m
    0
  • Утопио се отац деветоро дјеце
    21h 56m
    0