Преминуло једно лице повријеђено у саобраћајној несрећи у Доњој Љубогошти

09.03.2024. 20:40
1
ИЗВОР: srna.rs

Једно лице преминуло је од посљедица тешких тјелесних повреда задобијених у саобраћајној несрећи која се данас догодила на магистралном путу Пале-Сарајево, у мјесту Доња Љубогошта, саопштено је из Болнице "Србија" у Источном Сарајеву.

  • Пет лица повријеђено у судару у Доњој Љубогошти
    09.03.2024. 17:16

    Пет лица повријеђено је данас у саобраћајној незгоди на дионици магистралног пута Пале-Сарајево, у мјесту Доња Љубогошта, у којој су учествовала три возила, рекла је Срни портпарол Полицијске упр...

Источно Сарајево
Пет лица повријеђено у судару у Доњој Љубогошти

Остала четири пацијента повријеђена у овом удесу обрађена су дијагностички и терапијски, пружена им је помоћ у Болници "Србија", након чега су пребачени на даље лијечење у Федерацију БиХ јер је ријеч о федералним осигураницима, навели су из ове здравствене установе.

Портпарол Полицијске управе Источно Сарајево Весна Стокановић изјавила је раније данас Срни да је пет лица повријеђено у саобраћајној незгоди у мјесту Доња Љубогошта у којој су учествовала три возила.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    sasha 10.03.2024. 12:08
    Sreca je nebit osiguranik RS, da ne dospijes u ruke ljekara bolnice Srbija. Bavi li se iko problemom nestrucnog kadra bolnice Srbija.
Повезане вијести
Саобраћајка код Сребреника: Возач изгубио контролу, оклопњак ЕУФОР-а остао без точка Саобраћајка код Сребреника: Возач изгубио контролу, оклопњак ЕУФОР-а остао без точка
Жена погинула у директном судару код Добоја Жена погинула у директном судару код Добоја
Тешка саобраћајна несрећа, аутомобил завршио на крову (ВИДЕО) Тешка саобраћајна несрећа, аутомобил завршио на крову (ВИДЕО)
Најчитаније
  • Источна Илиџа: Радник фирме проневјерио већу количину новца
    18h 40m
    0
  • Пале: Узео мотоцикл, није доставио резану грађу у замјену
    18h 47m
    3
  • Власник фирме из Новог Сада довео запослене у родно Невесиње
    15h 29m
    0
  • Студенти са Електротехничког факултета показали су да знају добро и са лоптом
    10h 7m
    0
  • Кандидат за градоначелника убијен на предизборном скупу!
    10h 39m
    0