Препорука уређаја Xiaomi Redmi Note 11

23.06.2022. 09:37
0
ИЗВОР: katera.news

Повољна цијена, лијеп дизајн, јака батерија, те камера од 50 МП довољан су разлог да пажњу усмјерите у нови Xiaomi модел – Redmi Note 11 4/128

У богатој понуди уређаја компаније м:тел ове године нашао се и Xiaomi Redmi Note 11. Зашто је ово телефон који плијени пажњу купаца и зашто је баш он наша звијезда понуде прочитајте у наставку.

FHD+ AMOLED DotDisplay екран с брзином освјежавања до 120 Хз и модерним кућиштем равних ивица

Уз високу стопу освјежавања екрана серија Redmi Note 11 побољшава искуство рада уз глатке анимације и транзиције без кашњења, док је истовремено осјетљивији на додире прстима. Уз дијагонале од 6,43 инча, серија је опремљена екранима FHD+ AMOLED DotDisplay у распону боја које пружају живље детаље, а досежу и освјетљење како би се осигурала јасноћа приказа, чак и при јаком дневном свјетлу.

Прекрасан екран смјештен је у тренди дизајн кућишта равних ивица. Поред тога, с двоструким супер линеарним звучницима смјештеним на врху и дну телефона, серија Redmi Note 11 нуди потпуно искуство забаве уз реалистичан стерео звук при игрању игара или прегледу видео-записа.

Приликом представљања Редми Ноте 11, компанија је истакла да је за звучнике био задужен аудио-бренд Харман Кардон, што значи да уређаји имају заиста одличне звучне могућности. Ту је и 3,5 мм прикључак за слушалице ако више волите да се ваша музика репродукује путем жичаних или Блуетоотх слушалица.

Камере

Redmi Note 11 укупно има пет камера, од којих не треба очекивати чуда, али уз доста свјетла понудиће врло добре фотографије.

С предње стране, у рупици у екрану има 13МП селфие камеру којом снима пристојне портрете у добро освијетљеним условима, а снима и 1080п видео при 30фпс, чиме се изједначује са задњим камерама.

Главну ријеч ипак има главна камера од 50МП с објективом ф/1.8 и ПДАФ ауто-фокусом којој је придружена ултраширокоугаона камера од 8 МП. Поред тога, ту су макро камера од 2МП, те 2МП сензор дубине.

Процесор и батерија

Redmi Note 11 опремљен је процесором који доноси врхунске перформансе уз уштеду енергије. Покреће га 6нм Снапдрагон 680 с Адрено 610 графичким копроцесором од 4 ГБ РАМ-а и 128 ГБ интерне меморије.

Уз то, телефон посједује батерију великог капацитета од 5000 мАх што може с лакоћом да извуче више од осам сати укљученог екрана, а 33 W Про брзо пуњење омогућиће пуњење 100% батерије за око сат времена.

У м:тел понуди можете га спојити са Претплата или Бизнис тарифама и купити по повољној цијени и уз могућност отплате на рате.

За више информација посјетите www.mtel.ba

Коментари 0
Повезане вијести
Ваше празнично путовање може да почне уз м:тел роминг тарифне опције Ваше празнично путовање може да почне уз м:тел роминг тарифне опције
"Бања Лука Фест" и ове године уз подршку компаније м:тел "Бања Лука Фест" и ове године уз подршку компаније м:тел
Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван
Најчитаније
  • „Ако изађеш, бићеш заклан“: Исповијест Данила Берибаке који је преживио пакао Доборовољачке улице
    15h 38m
    13
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    14h 34m
    0
  • У недјељу народно весеље код Цркве Успења Пресвете Богородице у Палама
    14h 38m
    1
  • Фочански светац Будимир Соколовић - Дражин исповједник и Христов мученик
    11h 31m
    0
  • Четрнаестогодишњи Милош са уживањем се брине о породичном имању
    13h 28m
    0