Пресрели камион и опљачкали возача

20.01.2021. 11:30
0
ИЗВОР: Срна

Три починиоца, од којих је један био маскиран и наоружан, уз пријетњу пиштољем опљачали су возача камиона на магистралном путу Бањалука - Приједор.

Из Полицијске управе Бањалука саопштено је да су три непозната лица јуче аутомобилом "ауди" пресрела оштећеног, који је управљало теретним возилом марке "ивеко".

Једно од непознатих лица је уз пријетњу пиштољем из кабине украло торбицу у којој се налазило 1.200 евра, 1.000 куна и 100 КМ у власништву фирме, те 100 КМ и 50 евра у власништву оштећеног, навела је полиција.

Службеници Полицијске управе предузимају све мјере и радње с циљем расвјетљавања овог разбојништва, а о свему је обавијештено Окружно тужилаштво Бањалука.

Коментари 0
Повезане вијести
Држављанин БиХ погинуо након што је олујна бура преврнула његов камион Држављанин БиХ погинуо након што је олујна бура преврнула његов камион
Патријарх Порфирије: Узалуд сва подршка свијета, ако се душа изгуби Патријарх Порфирије: Узалуд сва подршка свијета, ако се душа изгуби
Вратио се из Аустралије у околину Бањалуке да узгаја кокоши (ВИДЕО) Вратио се из Аустралије у околину Бањалуке да узгаја кокоши (ВИДЕО)
Најчитаније
 • Листа 10 мобилних телефона који највише зраче (ФОТО)
  14h 11m
  0
 • Миланко Чобовић прикупља податке за писање другог дијела књиге "Рођени да вјечно живе"
  16h 36m
  0
 • Јаке полицијске снаге на југу Косовске Митровице
  12h 58m
  0
 • Аустралија депортује Ђоковића из земље
  1h 55m
  0
 • Тужилаштво БиХ одустало од истраге против пет лица у случају "Тузланска капија" (ВИДЕО)
  14h 20m
  0