Претреси и хапшења на Сокоцу због дроге

28.08.2024. 09:29
2
ИЗВОР: srna.rs

Припадници Управе за организовани и тешки криминалитет Министарства унутрашњих послова /МУП/ Републике Српске, у сарадњи са Полицијском управом Источно Сарајево, ухапсили су подручју Сокоца лица чији су иницијали А.М, Н.Р. и Н.Р. из те општине осумњичена за кривично д‌јело неовлаштена производња и промет дрога.

У овим активностима претресене су локације које користе ухапшена лица и том приликом је пронађено и привремено одузето 8.200 евра, ПВЦ фолија са материјом која асоцира на марихуану укупне бруто масе 174 грама, фалсификована лична документа земаља ЕУ, мобилни телефони, ватрено оружје - пиштољ, СИМ картице, као и други предмети који могу послужити као доказ у кривичном поступку, саопштено је из МУП-а Српске.

Осумњичена лица су по окончању криминалистичке обраде, уз сагласност поступајућег тужиоца Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево, под чијим надзором су и вршене ове активности, пуштена на слободу.

Против осумњичених ће бити поднесени и извјештаји за кривично д‌јело неовлаштена производња и промет дрога, фалсификовање исправе и недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја.

Коментари 2
  • Generic placeholder image
    Caca 28.08.2024. 20:59
    Hapsite gazde ovih nesretnika,ocistite nam grad od lazne gospode i precesljajte sve koji se druze sa policijom,krenuti od klosara sto drzi pumpu pa dalje
  • Generic placeholder image
    Strasno 28.08.2024. 10:33
    Ovaj Sokolac treba spaliti. Ovo je sramota Grada. Izvor svakog zla i nevolje!!! Bjezati odavde glavom bez obzira HITNO. Djecu seliti sto prije.
Повезане вијести
Сара и Aлександар Лучић освојили три медаље на свесрпском купу Сара и Aлександар Лучић освојили три медаље на свесрпском купу
Због алкохола два пута хапшен возач из Источног Новог Сарајева Због алкохола два пута хапшен возач из Источног Новог Сарајева
Полиција тражи ко је запалио "туарега" на Палама Полиција тражи ко је запалио "туарега" на Палама
Најчитаније
  • Ратна стаза Зековића с Романије
    11h 5m
    1
  • Шкипине са Пала стечено знање у Црвеном крсту одвело путем љекара
    9h 47m
    0
  • Због алкохола два пута хапшен возач из Источног Новог Сарајева
    8h 15m
    0
  • Лице из Пала ухапшено због сумње да је починило преваре и утају
    9h 36m
    1
  • Кулина: Све више дјеце има говорно-језичке сметње
    6h 45m
    0