Pretresi i hapšenja na Sokocu zbog droge

28.08.2024. 09:29
2
IZVOR: srna.rs

Pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske, u saradnji sa Policijskom upravom Istočno Sarajevo, uhapsili su području Sokoca lica čiji su inicijali A.M, N.R. i N.R. iz te opštine osumnjičena za krivično d‌jelo neovlaštena proizvodnja i promet droga.

U ovim aktivnostima pretresene su lokacije koje koriste uhapšena lica i tom prilikom je pronađeno i privremeno oduzeto 8.200 evra, PVC folija sa materijom koja asocira na marihuanu ukupne bruto mase 174 grama, falsifikovana lična dokumenta zemalja EU, mobilni telefoni, vatreno oružje - pištolj, SIM kartice, kao i drugi predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku, saopšteno je iz MUP-a Srpske.

Osumnjičena lica su po okončanju kriminalističke obrade, uz saglasnost postupajućeg tužioca Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, pod čijim nadzorom su i vršene ove aktivnosti, puštena na slobodu.

Protiv osumnjičenih će biti podneseni i izvještaji za krivično d‌jelo neovlaštena proizvodnja i promet droga, falsifikovanje isprave i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Komentari 2
  • Generic placeholder image
    Caca 28.08.2024. 20:59
    Hapsite gazde ovih nesretnika,ocistite nam grad od lazne gospode i precesljajte sve koji se druze sa policijom,krenuti od klosara sto drzi pumpu pa dalje
  • Generic placeholder image
    Strasno 28.08.2024. 10:33
    Ovaj Sokolac treba spaliti. Ovo je sramota Grada. Izvor svakog zla i nevolje!!! Bjezati odavde glavom bez obzira HITNO. Djecu seliti sto prije.
Povezane vijesti
Policija traži ko je zapalio "tuarega" na Palama Policija traži ko je zapalio "tuarega" na Palama
Potvrđen antraks na području Sokoca Potvrđen antraks na području Sokoca
Intenzivna potraga za nestalim Alijom Selimbašićem sa Sokoca Intenzivna potraga za nestalim Alijom Selimbašićem sa Sokoca
Najčitanije
  • Priča o Adelini Pavlini Irbi: Pola vijeka brige za srpsku sirotinju
    17h 54m
    0
  • Opština Istočna Ilidža konačno dočekala reakciju nadležnih
    15h 56m
    0
  • Policija traži ko je zapalio "tuarega" na Palama
    15h 26m
    0
  • Vuković: Predizborni plakat Sladoja nije problematičan
    13h 39m
    3
  • Zapečene tikvice i paradajz sa sirom
    11h 4m
    0