Презентација андроид апликације "Feel Jahorina" о туристичким дешавањима

13.07.2020. 09:09
1
ИЗВОР: Катера

Туристичка организација "Јахорина" и предузеће "НФ-Тел" д.о.о. из Пала завршило је припрему званичне андроид апликације "Feel Jahorina", која ће послужити свим корисницима андроид уређаја да на једном мјесту пронађу све потребне активности које се нуде на Јахорини, али и на свим другим туристичким локацијама на простору града Источно Сарајево.

Промоција и презентација апликације биће одржана данас у Административном центру града Источно Сарајево са почетком у 12:00 часова, гдје ће се присутнима обратити представници ТО "Јахорина" и поменутог предузећа, које је креирало ову апликацију.

Из ТО "Јахорина" кажу да се, с обзиром на тренд повећања употребе мобилних телефона и захтјева туриста, овај вид промоције показује се изузетно корисним, јер су информације лако доступне свима.

- Апликација ће се допуњавати и ажурирати у складу са потребом, а свакодневно су доступне информације попут ски инфа, односно љетњег инфа о раду садржаја, веб камера, најаве догађаја, као и директан контакт са смјештајним капацитетима.

Презентација ће бити одржана у малој сали Градске управе.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Đoko Obućina 13.07.2020. 20:13
    Čestitke i brzi napredak sajtu!
Повезане вијести
Шкипине са Пала стечено знање у Црвеном крсту одвело путем љекара Шкипине са Пала стечено знање у Црвеном крсту одвело путем љекара
Промовисан роман аутора Горана Врачара у Источном Сарајеву Промовисан роман аутора Горана Врачара у Источном Сарајеву
Витомир Митрић: Језик луткарства је језик свих народа свијета Витомир Митрић: Језик луткарства је језик свих народа свијета
Најчитаније
  • Ратна стаза Зековића с Романије
    11h 9m
    1
  • Шкипине са Пала стечено знање у Црвеном крсту одвело путем љекара
    9h 51m
    0
  • Због алкохола два пута хапшен возач из Источног Новог Сарајева
    8h 19m
    0
  • Лице из Пала ухапшено због сумње да је починило преваре и утају
    9h 40m
    1
  • Кулина: Све више дјеце има говорно-језичке сметње
    6h 49m
    0