Приједорчанин прокоцкао 20.000 КМ од донација

27.01.2020. 20:26
0
ИЗВОР: nezavisne.com

Приједорска полиција истражује наводе да је Младен Каран из тог града прокоцкао око 20.000 КМ из хуманитарне акције намијењене за изградњу куће дјечаку Дејану Зорићу из Новог Града, сазнају "Независне".

Иако се у јавности појавила информација да је новац злоупотријебљен, из полиције су потврдили да за то нису имали званичну пријаву, али да ће се свакако позабавити овим случајем те да ће на основу сазнања из медија утврдити да ли постоји злоупотреба случаја односно има ли елемената кривичног дјела.

Наиме, један од чланова Управног одбора, како су пренијели медији, наводно је потврдио да је Каран признао да је прокоцкао новац од донација.

Како су медији пренијели, признао је свима у Организационом одбору да је новац прокоцкан, а према ријечима тог извора из Управног одбора, наводно је након признања вратио око 36.000 КМ.

Осим тога, и Дејанова бака Стана Зорић медијима је рекла да је Каран покренуо хуманитарну акцију, али из сопственог интереса, те да је наводно праћен и ухваћен да коцка.

"Дали су му рок до краја јануара да врати пола, а остало у ратама, а шта ће направити даље не знам", испричала је медијима Стана, која је заједно са супругом одгојила дјечака након што га је мајка напустила.

И сам Каран казао је за један портал да не бјежи од одговорности, да ће намирити износ за који се докаже да недостаје, те да је све то за њега лекција у којој "добар постаје будала".

Коментари 0
Повезане вијести
БиХ остаје без милијарде евра из ЕУ програма раста БиХ остаје без милијарде евра из ЕУ програма раста
Ученик донио бомбу у основну школу у Приједору Ученик донио бомбу у основну школу у Приједору
Породилишту у Источном Сарајеву уручени пакети поводом Недјеље Црвеног крста Породилишту у Источном Сарајеву уручени пакети поводом Недјеље Црвеног крста
Најчитаније
 • Битка за Рогатицу - Једна од највећих битки четника против Нијемаца и усташа (ВИДЕО)
  17h 27m
  13
 • Пуњене тиквице
  17h 0m
  0
 • Преминула једногодишња беба након што је отац заборавио у аутомобилу
  17h 20m
  0
 • Пад система и у БиХ
  15h 41m
  1
 • Лукић: Нема већег севапа него нахранити гладног (ВИДЕО)
  8h 8m
  12