Prijedorčanin prokockao 20.000 KM od donacija

27.01.2020. 20:26
0
IZVOR: nezavisne.com

Prijedorska policija istražuje navode da je Mladen Karan iz tog grada prokockao oko 20.000 KM iz humanitarne akcije namijenjene za izgradnju kuće dječaku Dejanu Zoriću iz Novog Grada, saznaju "Nezavisne".

Iako se u javnosti pojavila informacija da je novac zloupotrijebljen, iz policije su potvrdili da za to nisu imali zvaničnu prijavu, ali da će se svakako pozabaviti ovim slučajem te da će na osnovu saznanja iz medija utvrditi da li postoji zloupotreba slučaja odnosno ima li elemenata krivičnog djela.

Naime, jedan od članova Upravnog odbora, kako su prenijeli mediji, navodno je potvrdio da je Karan priznao da je prokockao novac od donacija.

Kako su mediji prenijeli, priznao je svima u Organizacionom odboru da je novac prokockan, a prema riječima tog izvora iz Upravnog odbora, navodno je nakon priznanja vratio oko 36.000 KM.

Osim toga, i Dejanova baka Stana Zorić medijima je rekla da je Karan pokrenuo humanitarnu akciju, ali iz sopstvenog interesa, te da je navodno praćen i uhvaćen da kocka.

"Dali su mu rok do kraja januara da vrati pola, a ostalo u ratama, a šta će napraviti dalje ne znam", ispričala je medijima Stana, koja je zajedno sa suprugom odgojila dječaka nakon što ga je majka napustila.

I sam Karan kazao je za jedan portal da ne bježi od odgovornosti, da će namiriti iznos za koji se dokaže da nedostaje, te da je sve to za njega lekcija u kojoj "dobar postaje budala".

Komentari 0
Povezane vijesti
BiH ostaje bez milijarde evra iz EU programa rasta BiH ostaje bez milijarde evra iz EU programa rasta
Učenik donio bombu u osnovnu školu u Prijedoru Učenik donio bombu u osnovnu školu u Prijedoru
Porodilištu u Istočnom Sarajevu uručeni paketi povodom Nedjelje Crvenog krsta Porodilištu u Istočnom Sarajevu uručeni paketi povodom Nedjelje Crvenog krsta
Najčitanije
 • Udario djevojku, izletio go iz kuće pa propao u podrum i poginuo
  20h 27m
  1
 • Jednogodišnjak u kritičnom stanju nakon nezgode na zip-lajnu
  2h 22m
  1
 • Tradicionalna moba kosača kod Vaskovića (VIDEO)
  23h 4m
  0
 • Maršom odbrane na Ilinjaču počela manifestacija „4. avgust - da se ne zaboravi“ (FOTO)
  23h 15m
  0
 • Skandalozan govor gradonačelnika Dubrovnika
  15h 0m
  0