Пријетио да ће побити раднике и муштерије

30.12.2019. 11:22
0
ИЗВОР: Srpska.info

Пјешак Ј. З. повријеђен је у саобраћајној несрећи која се синоћ догодила на паркингу у Трну код Лакташа, саопштено је из Полицијске управе Бањалука.

Они су додали да је у овој несрећи учествовао аутомобил „голф“ којим је управао А. Ј. и да је о свему обавијештен дежурни тужилац.

Према сазнањима Српскаинфо, прије несреће права драма одиграла се у пекари.

– Ј. З. је дошао у пекару и био је у видно пијаном стању, те је наводно почео да пријети радницима и другим муштеријама. Говорио је да ће их све побити и да ће затим убити себе – каже наш саговорник.

Након тога, изашао је из пекаре бацио се на хаубу аутомобила, а када се возило зауставило он је шаком разбио прозор на сувозачевом мјесту и пао на земљу.

– Из возила су изашли шокирани младић и дјевојка. Пролазници су одмах притрчали како би му помогли, а неко је позвао и његовог брата који је брзо дошао. Након тога је дошла и Хитна помоћ, те је повријеђени младић одвезен у болницу – рекао је извор Српскаинфо.

Према његовим ријечима, младић је био сав изгребан, али није био животно угрожен.

Коментари 0
Повезане вијести
Несрећа код Градишке са трагичним епилогом: Погинуо мушкарац! Несрећа код Градишке са трагичним епилогом: Погинуо мушкарац!
Повријеђени пјешак и мотоциклиста у Бијељини Повријеђени пјешак и мотоциклиста у Бијељини
Четири малољетника ухапшена након проналаска пиштоља код ученика у Градишци Четири малољетника ухапшена након проналаска пиштоља код ученика у Градишци
Најчитаније
  • Програм прославе славе Храма Светог Василија Острошког
    16h 42m
    0
  • Мошти четири српска светитеља стигле у Храм Светог Саве
    6h 38m
    0
  • Нерадни дан у Српској
    18h 29m
    0
  • Велики успјех нашег тенисера Николе Голијанина
    14h 9m
    0
  • Дан побједе над фашизмом и Дан Европе
    17h 29m
    0