Прикупљено 1.500 КМ за лијечење Слађане Добриловић Милић

21.01.2022. 22:02
0
ИЗВОР: СРНА

На Светосавској духовној вечери у Парохијском дому на Сокоцу, на којој су своје стихове читали соколачки пјесници, а која је имала и хуманитарни карактер, прикупљено је 1.580 КМ за наставак лијечења суграђанке Слађане Добриловић Милић.

Светосавско духовно вече организовали су Установа за културу "Перо Косорић" и Народна библиотека Соколац у складу са епидемиолошким мјерама.

Директор Народне библиотеке Божица Јанковић изразила је задовољство због одзива великог броја суграђана, те навела да је Слађани Добриловић Милић неопходна хитна операција у Турској након првог циклуса хемотерапије.

- Вечерас смо показали тај дух Светосавља и свега оног што нам је оставио Свети Сава у насљеђе, нашу хуманост и све оно добро што носимо у себи - истакла је Јанковићева.

Она је навела да су средства од продаје ликовних радова младих соколачких аутора и продаје пет књига пјесникиње Бојане Марковић усмјерена за лијечење Милићеве.

Бојан Абазовић је у име Слађане и њених родитеља захвалио свима који су учествовали у хуманитарној акцији, те нагласио да су средства за њену операцију и постоперативно лијечење прикупљена у низу хуманитарних акција.

- Показали смо још једном да смо светосавски народ, вратили смо јој вјеру у људе и наду у оздрављење - рекао је Абазовић.

Коментари 0
Повезане вијести
Сутра обиљежавање Дана романијских бригада Сутра обиљежавање Дана романијских бригада
Позовимо 1402 за Александру! Позовимо 1402 за Александру!
Ове године без матурског славља на Сокоцу Ове године без матурског славља на Сокоцу
Најчитаније
 • Привремене обустава саобраћаја на подручју града Источно Сарајево
  20h 3m
  0
 • Невријеме у Њемачкој
  14h 24m
  0
 • Почела са радом апликација за праћење цијена горива у Српској
  17h 4m
  0
 • Одржано гусларско вече у част Срђан Трифковића у Источном Сарајеву (ФОТО)
  14h 13m
  0
 • Димитрије Игњић ученик генерације Средње школе „28. јуни“
  18h 40m
  1