Приведен осумњичени за учешће у убиству породице Ђокић из Алексинца

21.10.2021. 20:06
0
ИЗВОР: СРНА

У Србији је приведен осумњичени за учешће у убиству породице Ђокић, рекао је министар унутрашњих послова Александар Вулин.

Захваљујући упорном и самопрегорном раду припадника полиције и тужилаштва, рекао је Вулин, дошло се до једног лица за кога се основано сумња да је учествовао у монструозном убиству породице Ђокић, саопштено је из МУП Србије.

Вулин је нагласио да је пронађена и значајна количина новца која је припадала убијеној породици, а у просторијама, односно на имању које је користио осумњичени, пронађени су још неки предмети који су, без сваке сумње, били дио овог страшног и монструозног убиства.

Осумњичени је приведен и по налогу Вишег јавног тужилаштва у Нишу одређено му је задржавање до 48 часова, због постојања основа сумње да је учествовао у извршењу кривичног дјела тешко убиство.

- Убиство породице Ђокић је згадило и узнемирило читаву Србију. Изведено је на професионалан, стрпљив, методичан начин и очигледно је дуго припремано - рекао је Вулин.

У потрази су учествовали припадници Полицијске управе за град Ниш, Полицијске управе за град Београд, посебно његовог 3. Одјељења, као и Управе криминалистичке полиције, затим Основног јавног тужилаштва у Алексинцу и Вишег јавног тужилаштва у Нишу.

Вулин је заједно са помоћником директора полиције и начелником Полицијске управе Београд Веселином Милићем разговарао у Нишу са припадницима полиције који раде на расветљавању убиства породице Ђокић.

Припадници МУП-а настављају даљи рад на расвјетљавању свих околности кривичног дјела.

Власник мјењачнице у Алексинцу Горан /57/, његова супруга Гордана /56/ и кћер Лидија Ђокић /25/ убијени су прије неколико дана, а њихова тијела су пронађена спаљена у атару села Моравац.

Они су отети непуна два минута након одласка из куће Горанове мајке у овом алексиначком селу.

Коментари 0
Повезане вијести
Убици трочлане породице Ђокић потврђена доживотна казна Убици трочлане породице Ђокић потврђена доживотна казна
Џонић осуђен због убиства трочлане породице Ђокић Џонић осуђен због убиства трочлане породице Ђокић
Хапшења због убиства породице Ђокић Хапшења због убиства породице Ђокић
Најчитаније
  • Партизан мијења име!
    16h 47m
    4
  • Одржан Форум за безбједност општине Источно Ново Сарајево
    21h 20m
    0
  • Ухапшен Грузијац због пљачке два милиона марака у Бањалуци
    18h 54m
    2
  • Дјечији сајам 8. и 9. јуна у Источном Сарајеву
    20h 0m
    0
  • Није прихваћен вето на Изборни закон и Закон о референдуму
    20h 22m
    0