Продавали пиротехнику без дозволе

22.12.2023. 19:09
0
ИЗВОР: srna.rs

Полиција је у Котор Варошу привремено одузела 1.460 комада различитих врста петарди и 138 комада различитих врста ракета у једној трговачкој радњи гдје се вршила продаја пиротехничких средстава без одговарајуће дозволе.

Пиротехника је одузета у оквиру превентивне кампање Министарства унутрашњих послова "Петарде нису играчке", саопштено је из Полицијске управе Бањалука.

У саопштењу је наведено да је пиротехника уз потврду одузета од власнице радње, кинеске држављанке са пријављеним боравком у БиХ.

О свему наведеном обавјештен је тржишни инспектор Одјељења за инспекцијске послове општине Котор Варош и дежурни судија Основног суда у Котор Варошу и против наведеног лица слиједи подношење захтјева за покретање прекршајног поступка.

Коментари 0
Повезане вијести
Бивши играч Тузла Ситија 11 година играо за репрезентацију без дозволе Бивши играч Тузла Ситија 11 година играо за репрезентацију без дозволе
БиХ се „наоружава“ пиротехником, увоз руши рекорде БиХ се „наоружава“ пиротехником, увоз руши рекорде
У Сокоцу одржана едукативна предавања о опасностима употребе пиротехничких средстава У Сокоцу одржана едукативна предавања о опасностима употребе пиротехничких средстава
Најчитаније
  • Наточио гориво на пумпи и побјегао
    15h 43m
    1
  • ВиК Источно Сарајево: Ванредно обавјештење
    17h 34m
    0
  • Живот га није мазио: Братић постао инжењер електротехнике са 23 године
    17h 21m
    0
  • Марина Благојевић: Циљ ПДП-а Пале је помоћи младима при куповини или изградњи прве стамбене јединице
    8h 47m
    0
  • Источна Илиџа од 2018. у буџет Српске уплатила више од 171.000.000 КМ од директних пореза
    11h 29m
    0