Продужен рок за упис кадета

25.05.2020. 11:10
0
ИЗВОР: Srna

Одлуком министра унутрашњих послова Републике Српске Драгана Лукача данас је продужен рок за пријем докумената за упис кадета 22. класе полицијске обуке и кадета 8. класе полицијске обуке за припаднике Специјалне антитерористичке јединице /САЈ/ у Јединици за полицијску обуку - Полицијску академију, по конкурсу објављеном 10. марта.

Рок за упис кадета у обје наведене класе продужен је за 15 дана, саопштено је из Министарства унутрашњих послова /МУП/ Републике Српске.

Из МУП-а су подсјетили да је конкурсима предвиђен упис 300 кадета у 22. класу Полицијске академије и 30 кадета у 8. класу САЈ-а.

Право учешћа на конкурсу имају кандидати који испуњавају све опште и посебне услове који су наведени у конкурсу, а непотпуне и неблаговремене пријаве неће бити разматране.

МУП ће са изабраним кандидатима – кадетима закључити посебни уговор о регулисању међусобних обавеза, којим ће се, између осталог, кадети обавезати да ће по завршетку основне полицијске обуке обављати послове полицијског службеника најмање пет година у организационим јединицама овог министарства.

Заинтересовани кандидати све потребне информације могу добити на интернет-страници Управе за полицијску обуку /www.education.muprs.org/и путем бројева телефона 051/333-649 или 051/333-651.

Кандидати пријаву на конкурсе за кадете обје класе Полицијске академије могу доставити закључно са 9. јуном, након чега слиједи селекција кандидата.

Коментари 0
Повезане вијести
Претреси и хапшења на подручју Источног Сарајева, Бањалуке и Зворника Претреси и хапшења на подручју Источног Сарајева, Бањалуке и Зворника
Полиција се огласила о дојави о бомби у Градској управи Бањалука Полиција се огласила о дојави о бомби у Градској управи Бањалука
Грађани да не отварају поруке сумњивог садржаја у апликацији "вибер" Грађани да не отварају поруке сумњивог садржаја у апликацији "вибер"
Најчитаније
  • Тијана Бошковић у Пребиловцима: Херцеговина је са мном гдје год кренем (ФОТО)
    18h 21m
    2
  • Данас Марковдан
    6h 39m
    0
  • Извучено тијело настрадалог рудара
    22h 21m
    0
  • Одржане "Васкршње радости", један од најљепших догађаја у Источној Илиџи (ФОТО)
    2h 57m
    0
  • Из Рудог ка манастиру Острог кренуло 13 ходочасника
    19h 42m
    1