Продужена сезона гријања у Палама

17.04.2024. 15:20
0
ИЗВОР: srna.rs

Сезона гријања на Палама биће продужена због ниске температуре ваздуха и погоршања временских прилика, рекао је Срни вршилац дужности директора паљанског предузећа "Градске топлане" Борис Гојковић.

Он је навео да је температура у претходном периоду била знатно изнад просјека за овај период године, те да продужавањем сезоне гријања желе да корисницима услуга колико је могуће амортизују нагло захлађење.

- Пратећи временску прогнозу за наредне дане, али и сходно могућностима предузећа које функционише у изузетно тешким условима, одлука о званичном крају текуће сезоне биће донесена накнадно - истакао је Гојковић.

Гојковић је навео да су поједине топлане већ обуставиле испоруку топлотне енергије, док одређен број и даље ради, с тим што су оне прилично аутоматизоване, а у предузећу "Градске топлане" Пале производни процес је заснован углавном на мануелном раду, са изузетно високим трошковима.

Он је додаје да ће испорука топлотне енергије, ипак, бити настављена иако је сезона гријања званично завршена 15. априла.

Коментари 0
Повезане вијести
Пале: Радомир Вучковић пронашао новац и вратио га власницима Пале: Радомир Вучковић пронашао новац и вратио га власницима
Екипа ОШ „Србија“ прва на такмичењу из области саобраћаја и вјештине у вожњи бициклом (ФОТО) Екипа ОШ „Србија“ прва на такмичењу из области саобраћаја и вјештине у вожњи бициклом (ФОТО)
Априлска филмотека посвећена Горану Паскаљевићу Априлска филмотека посвећена Горану Паскаљевићу
Најчитаније
  • Вуковцима бесплатно полагање возачког испита
    5h 13m
    5
  • Бесплатни прегледи коже у Источном Сарајеву
    4h 55m
    0
  • Наоружани нападачи усред дана убили мисицу Еквадора
    22h 23m
    0
  • Још један авио-превозник покренуо летове из БиХ
    19h 30m
    0
  • Оперисан Срђан Ђоковић
    22h 28m
    0