Продужена сезона гријања у Палама

17.04.2024. 15:20
0
ИЗВОР: srna.rs

Сезона гријања на Палама биће продужена због ниске температуре ваздуха и погоршања временских прилика, рекао је Срни вршилац дужности директора паљанског предузећа "Градске топлане" Борис Гојковић.

Он је навео да је температура у претходном периоду била знатно изнад просјека за овај период године, те да продужавањем сезоне гријања желе да корисницима услуга колико је могуће амортизују нагло захлађење.

- Пратећи временску прогнозу за наредне дане, али и сходно могућностима предузећа које функционише у изузетно тешким условима, одлука о званичном крају текуће сезоне биће донесена накнадно - истакао је Гојковић.

Гојковић је навео да су поједине топлане већ обуставиле испоруку топлотне енергије, док одређен број и даље ради, с тим што су оне прилично аутоматизоване, а у предузећу "Градске топлане" Пале производни процес је заснован углавном на мануелном раду, са изузетно високим трошковима.

Он је додаје да ће испорука топлотне енергије, ипак, бити настављена иако је сезона гријања званично завршена 15. априла.

Коментари 0
Повезане вијести
Обиљежена слава Храма Сабора Светога архангела Гаврила у Палама Обиљежена слава Храма Сабора Светога архангела Гаврила у Палама
Храм Сабора Светога архангела Гаврила споменик рађања Српске и бисер Пала Храм Сабора Светога архангела Гаврила споменик рађања Српске и бисер Пала
Прекид електричне енергије у Палама Прекид електричне енергије у Палама
Најчитаније
  • Реноом из '84. кренули с Јахорине у Париз, продају километре за Милоша
    7h 16m
    3
  • Дан када је убијен Карађорђе – отац модерне српске државе
    17h 15m
    0
  • Земљотрес у БиХ
    8h 51m
    0
  • Ватрогасци из Хан Пијеска спасили мушкарца палог са литице у провалију
    16h 12m
    0
  • Мајдов: Бог одлучује ко ће да буде најбољи, а ми ћемо да дамо све од себе!
    10h 55m
    9