Продужена сезона гријања у Палама

17.04.2024. 15:20
0
ИЗВОР: srna.rs

Сезона гријања на Палама биће продужена због ниске температуре ваздуха и погоршања временских прилика, рекао је Срни вршилац дужности директора паљанског предузећа "Градске топлане" Борис Гојковић.

Он је навео да је температура у претходном периоду била знатно изнад просјека за овај период године, те да продужавањем сезоне гријања желе да корисницима услуга колико је могуће амортизују нагло захлађење.

- Пратећи временску прогнозу за наредне дане, али и сходно могућностима предузећа које функционише у изузетно тешким условима, одлука о званичном крају текуће сезоне биће донесена накнадно - истакао је Гојковић.

Гојковић је навео да су поједине топлане већ обуставиле испоруку топлотне енергије, док одређен број и даље ради, с тим што су оне прилично аутоматизоване, а у предузећу "Градске топлане" Пале производни процес је заснован углавном на мануелном раду, са изузетно високим трошковима.

Он је додаје да ће испорука топлотне енергије, ипак, бити настављена иако је сезона гријања званично завршена 15. априла.

Коментари 0
Повезане вијести
Промовисана 134 дипломца Филозофског факултета на Палама Промовисана 134 дипломца Филозофског факултета на Палама
Ученици Средњошколског центра ,,Пале" у оквиру манифестације Дани књиге посјетили другаре у Удружењу „Сунце“ Ученици Средњошколског центра ,,Пале" у оквиру манифестације Дани књиге посјетили другаре ...
Уручена признања, златни и сребрни знак истакнутим појединцима Уручена признања, златни и сребрни знак истакнутим појединцима
Најчитаније
 • Источна Илиџа: Радник фирме проневјерио већу количину новца
  14h 13m
  0
 • Пале: Узео мотоцикл, није доставио резану грађу у замјену
  14h 20m
  3
 • Власник фирме из Новог Сада довео запослене у родно Невесиње
  11h 2m
  0
 • Студенти са Електротехничког факултета показали су да знају добро и са лоптом
  5h 40m
  0
 • Кандидат за градоначелника убијен на предизборном скупу!
  6h 12m
  0