Проходност задовољавајућа, путовати само у неопходним ситуацијама

21.03.2020. 08:17
0
ИЗВОР: Srna

Проходност путних праваца у Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ јутрос је задовољавајућа, на дионицама којима се креће вангабаритни превоз савјетује се опрез, а возачима се препоручује да путују само у неопходним ситуацијама и да се придржавају мјера заштите од вируса корона, саопштено је из Ауто-мото савеза Српске.

На подручју ФБиХ на снази је забрана кретања особама млађим од 18 и старијим од 65 година.

Вангабаритни превоз кретаће се на релацији Луке-Власеница-Хан Пијесак-Соколац-Рогатица-Прача-Устиколина-Фоча до 25. марта, на релацији Подврсник-Требиње-гранични прелаз Клобук до 23. марта, на релацији Станић Ријека-Каруше-Подврсник-Требиње до 27. марта, те на релацији Мел Станић Ријека-Дервента-Козарска Дубица.

Из АМС-а моле возаче на овим дионицама да буду опрезнији и да поштују упутства лица из пратње.

Измјене у одвијању саобраћаја актуелне су на путним правцима на којима се изводе радови, а проток возила регулише саобраћајна сигнализација.

Успорен је саобраћај на дијелу регионалног пута Угљевик-Главичице у рејону Старог Угљевика, на регионалном путу Прибој-Лопаре, Јоховац-Руданка, као и од Модриче, преко Шешлија, према Добоју и граници са ФБиХ, те на магистралном путу Крупац-Богатићи у општинама Источна Илиџа и Трново.

Измјене у одвијању саобраћаја актуелне су и у ФБиХ на магистралном путу Зеница-Немила, кроз тунел Врандук, као и на путним правцима Јајце-Црна Ријека, Горњи Вакуф/Ускопље-Прозор, Груде-Љубушки и Јабланица-Мостар у мјесту Потоци.

Коментари 0
Повезане вијести
Апел возачима да буду опрезни због најављеног олујног вјетра Апел возачима да буду опрезни због најављеног олујног вјетра
Могућа поледица у ноћним часовима Могућа поледица у ноћним часовима
Успорен саобраћај због снијега Успорен саобраћај због снијега
Најчитаније
  • Годишњица смрти сарајевских Ромеа и Јулије
    9h 26m
    7
  • Кандидат за градоначелника убијен на предизборном скупу!
    23h 8m
    0
  • Студенти са Електротехничког факултета показали су да знају добро и са лоптом
    22h 36m
    0
  • Возач камиона погинуо у судару са аутобусом
    7h 28m
    0
  • Заказана сједница о правилнику за утврђивање минималца
    21h 27m
    0