Пронађена лица по централним потјерницама

14.03.2023. 13:27
0
ИЗВОР: katera.news

Полицијски службеници Полицијске станице Источна Илиџа јуче су, на основу расписане централне потјернице, лишили слободе лице А.Л. из Кантона Сарајево.

Како се наводи у саопштењу Полицијске управе Источно Сарајево, А.Л. је лишен слободе на основу расписане централне потјернице Основног суда у Сокоцу због извршеног кривичног дјела „Неовлаштена производња и промет опојних дрога“.

Лице је предато полицијским службеницима Окружног центра судске полиције у Источном Сарајеву.

Такође, полицијски службеници Полицијске станице Источни Стари Град извршили су легитимисање лица О.М. из Сарајева, за кога је извршеним провјерама утврђено да је за лицем расписана централна потјерница.

Потјерница је расписана од стране Општинског суда у Сарајеву, а подаци о лицу биће достављени МУП-а Кантона Сарајево, саопштили су из Полицијске управе Источно Сарајево.

Коментари 0
Повезане вијести
Због алкохола два пута хапшен возач из Источног Новог Сарајева Због алкохола два пута хапшен возач из Источног Новог Сарајева
Лице из Сарајева ухапшено због изнуде Лице из Сарајева ухапшено због изнуде
Лицу из Пала упућиване поруке увредљивог садржаја путем телефона и „Фејсбука“ Лицу из Пала упућиване поруке увредљивог садржаја путем телефона и „Фејсбука“
Најчитаније
  • Ратна стаза Зековића с Романије
    11h 23m
    1
  • Шкипине са Пала стечено знање у Црвеном крсту одвело путем љекара
    10h 5m
    0
  • Због алкохола два пута хапшен возач из Источног Новог Сарајева
    8h 33m
    0
  • Кулина: Све више дјеце има говорно-језичке сметње
    7h 3m
    0
  • Лице из Пала ухапшено због сумње да је починило преваре и утају
    9h 54m
    1