Пронађена ручна бомба на имању код Фоче

16.08.2022. 09:54
0
ИЗВОР: srna.rs

Лице из Аризоне чији су иницијали Е.К. пријавило је полицији да је пронашло ручну бомбу у близини своје породичне куће у мјесту Шуба код Фоче, саопштено је из фочанске Полицијске управе.

Припадници Јединице жандармерије пријавили су у недјељу, 14. августа, Полицијској станици Фоча да им се обратило лице Е.К, које је пронашло ручну бомбу на свом имању.

Полицијски службеници су изашли на лице мјеста и потврдили наводе из пријаве, а о свему је обавијештен тужилац Окружног јавног тужилаштва Требиње, као и Републичка управа цивилне заштите – Подручно одјељење Требиње које је надлежно за уклањање експлозивне направе.

Полицијски службеници наставиће да предузимају мјере и радње из своје надлежности по наредби надлежног тужилаштва, наводи се у саопштењу.

Коментари 0
Повезане вијести
Освијетљен кошаркашки терен у Миљевини Освијетљен кошаркашки терен у Миљевини
Фочански мајстор каратеа учесник Балканског првенства у атлетици (ФОТО) Фочански мајстор каратеа учесник Балканског првенства у атлетици (ФОТО)
Сјећања Мила Пејовића, ђака прве генерације школе у Јошаници (ФОТО) Сјећања Мила Пејовића, ђака прве генерације школе у Јошаници (ФОТО)
Најчитаније
 • Саобраћајна незгода у Источном Новом Сарајеву
  5h 57m
  3
 • Младић убио комшију ашовом
  14h 26m
  0
 • Пут од Лапишнице до Хан Дервенте освијетљен
  16h 6m
  14
 • Четворо погинулих у саобраћајној несрећи код Мостара
  17h 4m
  0
 • Данас јавна трибина СДС-а у Касиндолу
  16h 50m
  0