Пронађено лице које је отуђило новац из апотеке у Источној Илиџи

09.03.2023. 14:16
1
ИЗВОР: katera.news

Полицијски службеници Полицијске станице Источна Илиџа предузимањем оперативних мјера и радњи, идентификовали су и пронашли лице које се доводи у везу са извршењем кривичног дјела „Тешка крађа“, а ради се у лицу Л.Ч. из Кантона Сарајево.

- Лице Л.Ч. је криминалистички обрађено и у току је документовање предмета, након чега ће Окружном јавном тужилаштву Источно Сарајево, против наведеног бити достављен извјештај о почињеном кривичном дјелу - саопштили су из Полицијске управе Источно Сарајево.

Полицијској станици Источна Илиџа пријављено је 24. фебруара, око 18.15 часова, да је непознато маскирано лице из апотеке у Улици Српских ратника, на подручју ове општине, отуђило новац у износу од 1.450 КМ, те се удаљило у непознатом правцу.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    XY 09.03.2023. 18:18
    Sto mu se krije ime, maloljetan sigurno nije.
Повезане вијести
Данас обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево Данас обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
У суботу обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево У суботу обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
Опљачкан стан у Источној Илиџи Опљачкан стан у Источној Илиџи
Најчитаније
  • Годишњица срамне арбитраже за Добрињу
    23h 17m
    0
  • „Дом инвест“ гради дом за вас
    20h 46m
    1
  • Паљани на поклоничком путовању у манастир Хиландар
    15h 0m
    0
  • Џудисти из Српске дигли глас против актуелног руководства
    20h 4m
    1
  • Доктор Шупић обавио 42 прегледа у превентивној акцији у Источном Старом Граду
    11h 12m
    0