Провалник из просторија СДС-а украо само фотографију

22.07.2022. 15:07
1
ИЗВОР: katera.news

Прије двије вечери непознати починилац провалио је у просторије Српске демократске странке у Добоју и из просторија отуђио фотографију Бранислава Гарића, потпредсједника Српске демократске странке који је убијен 2009. године.

Из ове странке су поручили да најоштрије осуђује вандалски чин проваљивања у просторије Српске демократске странке у Добоју и тражимо од полиције да поступи по закону и уради све да се починилац најхитније приведе правди.

- Из просторија није отуђено ништа осим фотографије Бранислава Гарића, потпредсједника Српске демократске странке који је убијен 2009. године а чији убица данас слободно шета Добојем - наводи се у саопштењу.

Како су навели из ове странке, ово није први вандалски чин на имовину Српске демократске странке у Добоју.

- Током кампање за локалне изборе 2020. године непознати починиоци су ишарали употребом спреја спољне зидове наших просторија и поломили стакла на неколико мјеста. Полиција још није открила починиоце овога дјела - додали су у саопштењу и поручили да проваљивање у просторије тумаче као напад на Српску демократску странку.

- Онима који су то учинили не смијемо дозволити да помисле да њихово сијање страха може пољуљати наше тежње да донесемо промјене и у Републици Српској и у Добоју - закључили су из ове странке.

Коментари 1
 • Generic placeholder image
  Skijaš 22.07.2022. 16:33
  Ma nije provala, Obren ulazio jer još ima ključeve za svaki slučaj.
Повезане вијести
Берјан: Понашање савјетника предсједника Српске без осуде кабинета у којем ради Берјан: Понашање савјетника предсједника Српске без осуде кабинета у којем ради
Миличевић: Опозиционе партије имају исти циљ - промјена лоше власти у Српској Миличевић: Опозиционе партије имају исти циљ - промјена лоше власти у Српској
СДС неће пристати на кориштење бонских овлаштења СДС неће пристати на кориштење бонских овлаштења
Најчитаније
 • Донесене измјене о борачком додатку
  6h 8m
  0
 • Рекеташи харају Бањалуком и Сарајевом
  11h 36m
  0
 • Ево која је држава проглашена најбољом за живот
  23h 12m
  1
 • За осумњиченима у афери "Тунел" трагали у околини Јахорине
  7h 26m
  0
 • Појачане војне активности током ноћи у близини аеродрома
  8h 1m
  0