Провалник из просторија СДС-а украо само фотографију

22.07.2022. 15:07
1
ИЗВОР: katera.news

Прије двије вечери непознати починилац провалио је у просторије Српске демократске странке у Добоју и из просторија отуђио фотографију Бранислава Гарића, потпредсједника Српске демократске странке који је убијен 2009. године.

Из ове странке су поручили да најоштрије осуђује вандалски чин проваљивања у просторије Српске демократске странке у Добоју и тражимо од полиције да поступи по закону и уради све да се починилац најхитније приведе правди.

- Из просторија није отуђено ништа осим фотографије Бранислава Гарића, потпредсједника Српске демократске странке који је убијен 2009. године а чији убица данас слободно шета Добојем - наводи се у саопштењу.

Како су навели из ове странке, ово није први вандалски чин на имовину Српске демократске странке у Добоју.

- Током кампање за локалне изборе 2020. године непознати починиоци су ишарали употребом спреја спољне зидове наших просторија и поломили стакла на неколико мјеста. Полиција још није открила починиоце овога дјела - додали су у саопштењу и поручили да проваљивање у просторије тумаче као напад на Српску демократску странку.

- Онима који су то учинили не смијемо дозволити да помисле да њихово сијање страха може пољуљати наше тежње да донесемо промјене и у Републици Српској и у Добоју - закључили су из ове странке.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Skijaš 22.07.2022. 16:33
    Ma nije provala, Obren ulazio jer još ima ključeve za svaki slučaj.
Повезане вијести
Бодирога на одавању почасти за 3.267 убијених Срба у Кравици: СДС увијек са својим народом Бодирога на одавању почасти за 3.267 убијених Срба у Кравици: СДС увијек са својим народом
СДС иде на изборе без обзира што је рачун угашен СДС иде на изборе без обзира што је рачун угашен
Ово је списак 47 појединаца и фирми из БиХ на америчкој „црној листи“ Ово је списак 47 појединаца и фирми из БиХ на америчкој „црној листи“
Најчитаније
  • Вељко Вулетић - Легенда ЕТФ-а Универзитета у Источном Сарајеву
    19h 23m
    6
  • Оклопна возила ЕУФОР-а на подручју Пала и Источног Сарајева
    10h 4m
    0
  • Годишњица страдања Милице Ракић
    19h 23m
    0
  • Дом здравља прелази на трезорско пословање општине Источно Ново Сарајево
    15h 37m
    0
  • Грађани траже помоћ због змија
    6h 16m
    0