Прва псећа пошта почела са радом у Москви

01.02.2022. 14:55
0
ИЗВОР: СРНА

У Москви је почела да ради прва псећа пошта на свијету, преносе руски медији. Читав комплет или посебно омотница или разгледница за псећу пошту могу се набавити онлајн.

Пас поштар ће све однијети у најближе одјељење Поште Русије, гдје ће разгледница или омотница са писмом бити послати на адресу која је приликом наруџбе наведена. Тако је алгоритам рада сервиса објаснила оснивач Музеја паса Марина Јелкина.

Како она наводи, поштар може постати сваки пас чији се власник жели укључити у акцију. Довољно је назвати "Музеј паса" телефоном и договорити се.

Поводом пуштања у рад "псеће поште" појавио се ексклузивни жиг и у промет је пуштена ограничен тираж омотница, разгледница и колекционарских марки. Једна од њих је дрвена 3D марка вињета вриједности "пет костију" са сертификатом. Све то може се видјети на изложби у "Музеју паса" у Москви, наводи "Руска ријеч".

Коментари 0
Повезане вијести
Руси напредују код Харкова: Украјински војници се предају, а официри се свађају Руси напредују код Харкова: Украјински војници се предају, а официри се свађају
Војна парада у Москви: Учествовало 9.000 људи (ФОТО,ВИДЕО) Војна парада у Москви: Учествовало 9.000 људи (ФОТО,ВИДЕО)
Путин додијелио орден тинејџерима који су спасавали људе током напада на Крокус Путин додијелио орден тинејџерима који су спасавали људе током напада на Крокус
Најчитаније
  • Милан треба нашу помоћ – позови 17047
    14h 19m
    0
  • Сјећање на напад 14. маја 1992. и јуначке синове Српске Илиџе
    59m
    0
  • Обавјештење о повременој обустави саобраћаја у Источном Новом Сарајеву
    16h 26m
    0
  • Нада за Александрово лијечење поликлиника у Нишу – Будимо хумани!
    21h 54m
    0
  • Стравична несрећа: Џиновски билборд пао на пумпу, има мртвих
    12h 3m
    0