Прва псећа пошта почела са радом у Москви

01.02.2022. 14:55
0
ИЗВОР: СРНА

У Москви је почела да ради прва псећа пошта на свијету, преносе руски медији. Читав комплет или посебно омотница или разгледница за псећу пошту могу се набавити онлајн.

Пас поштар ће све однијети у најближе одјељење Поште Русије, гдје ће разгледница или омотница са писмом бити послати на адресу која је приликом наруџбе наведена. Тако је алгоритам рада сервиса објаснила оснивач Музеја паса Марина Јелкина.

Како она наводи, поштар може постати сваки пас чији се власник жели укључити у акцију. Довољно је назвати "Музеј паса" телефоном и договорити се.

Поводом пуштања у рад "псеће поште" појавио се ексклузивни жиг и у промет је пуштена ограничен тираж омотница, разгледница и колекционарских марки. Једна од њих је дрвена 3D марка вињета вриједности "пет костију" са сертификатом. Све то може се видјети на изложби у "Музеју паса" у Москви, наводи "Руска ријеч".

Коментари 0
Повезане вијести
Нови успjех руске науке: Вакцина против туберкулозе средином 2025. године Нови успjех руске науке: Вакцина против туберкулозе средином 2025. године
Радник поште отпуштен јер је пијан долазио на посао Радник поште отпуштен јер је пијан долазио на посао
Дивне вијести - Сергеј Ступар идуће седмице одлази на лијечење у Москву Дивне вијести - Сергеј Ступар идуће седмице одлази на лијечење у Москву
Најчитаније
 • Дјечаку из Источног Сарајева спашена рука брзом реакцијом љекара КЦУС-а
  13h 59m
  10
 • Саслушан свештеник са Пала: Сумња се да је продавао лажне дипломе "по повољној цијени"
  10h 50m
  2
 • Идентификована лица која се доводе у везу са наношењем повреда лицу у Источном Новом Сарајеву
  15h 54m
  1
 • Крађа у дрогерији у Источној Илиџи
  20h 5m
  1
 • У ПУ Источно Сарајево саслушана три лица због продаје и куповине диплома
  14h 41m
  3