ПСД „Трескавица“ Трново организује дружење за најмлађе суграђане 6. маја

13.04.2024. 13:24
0
ИЗВОР: katera.news

ПСД „Трескавица“ Трново организује дружење за најмлађе суграђане на Васкршњи понедјељак, 6. маја.

У порти Цркве Светог Ђорђа у Трнову, након богослужења, предвиђени су различити садржаји везани за планину и планинарење.

- Уз традиционални програм црквене општине Трново, малој планинарској раји спремили спремили смо квиз, награде и игре уз наше аниматоре, водиче, припаднике Горске службе спасавања. Дођите да се дружимо, упознамо планину и планинарење, али и сазнамо исправан начин боравка у планини и кориштења опреме од особа сертификованих за горско вођење и спашавање – поручили су из ПСД „Трескавица“.

Додају да је акција једна у низу будућих планинарских активности за дјецу уз стручни надзор и обуке.

За рад са дјецом задужени су Милана Мочевић, дипломирани професор физичког васпитања и сертификовани аниматор у туризму и организацији, Љубиша Голијанин из Горске служба спасавања планинарског савеза Републике Српске, Слободанка Живковић, лиценцирани планинарски водич II категорије - Горска служба спасавања Планинарског савеза Републике Српске, Драган Терзић, лиценцирани планинарски водич II категорије - Горска служба спасавања Источни Стари Град и Мирослав Гаговић дипломирани психолог и члан ПСД „Трескавица“.

Коментари 0
Повезане вијести
Саборско вече у Трнову 30. августа Саборско вече у Трнову 30. августа
Општина Трново: Земља на Јахорини је општинска и нећемо одустати од спровођења регулационог плана у складу са законом Општина Трново: Земља на Јахорини је општинска и нећемо одустати од спровођења регулацио...
Сјећање на Горана Вујичића Сјећање на Горана Вујичића
Најчитаније
 • Ово је полицајац који је убијен у Лозници
  19h 3m
  5
 • Ушао у лифт у суботу, а изашао у понедјељак
  11h 7m
  0
 • Рањени полицајац открио детаље крвавог пира Албанца
  8h 37m
  1
 • Од морбила преминуо младић у Сарајеву
  16h 26m
  0
 • Прекид електричне енергије у Палама
  20h 14m
  0