ПУ Источно Сарајево расвијетлила осам кривичних дјела

11.12.2020. 10:51
2
ИЗВОР: Катера

Полицијска управа Источно Сарајево дана 8. 9. 2020. године расписала је потрагу за лицем иницијала Е.Ј. из Тузле које се сумњичи да је у периоду од августа до децембра текуће године извршио више кривичних дјела „Тешка крађа“ и „Крађа“ на подручју општина Источна Илиџа и Источно Ново Сарајево.

На основу наведене потраге припадници МУП-а Кантана Сарајево, дана 10. 12. 2020. године, на подручју Сарајева лишили су слободе тражено лице и предали у надлежност Полицијске станице Источна Илиџа.

Након криминалистичке обраде лице Е.Ј. се сумњичи да је на територији Источне Илиџе починио пет кривичних дјела „Тешка крађа“, два кривична дјела „Крађа“ и једно кривично дјело „Тешка крађа“ на територији Источног Новог Сарајева, отуђивши из подрумских просторија већу количину радног алата, бицикала, као и више скупоцјених парфема из дрогерије са овог подручја, причинивши материјалну штету у износу од око 17.000,00  КМ.

У току је документовање предмета након чега ће против наведеног лица, Окружном јавном тужилаштву Источно Сарајево, бити достављен извјештај о почињеним кривичним дјелима.

Коментари 2
  • Generic placeholder image
    Milemila 11.12.2020. 16:49
    Opstina je sve pare pokrala, ne isplacuje plate a da ne govorimo da jos nisu isplatili ljude koji su radili za izbore, biracke odbore itd. Ali nek se ljubavnice pojedinih filuju narodnim parama!
  • Generic placeholder image
    Gost 11.12.2020. 12:13
    Sinoc opet provala u šupe u Srpskih vladara, tako da vjerovatno jos neka grupa operise na terenu.
Повезане вијести
Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву
Финска расписала потјерницу, а осумњичени ухапшен у Сарајеву Финска расписала потјерницу, а осумњичени ухапшен у Сарајеву
Прелиминарна ранг–листа за додјелу студентских стипендија Општине Источна Илиџа Прелиминарна ранг–листа за додјелу студентских стипендија Општине Источна Илиџа
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    10h 52m
    11
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    9h 36m
    0
  • НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
    1h 20m
    0
  • Саобраћај у прекиду због удеса на путу Фоча-Гацко, седам лица повријеђено
    4h 21m
    0
  • Дјечак из БиХ пао под трактор, хеликоптером пребачен у болницу
    22h 3m
    0