ПУ Источно Сарајево: У претресу пронађена и одузета већа количина муниције

10.04.2020. 11:10
0
ИЗВОР: Катера

Из Полицијске управе Источно Сарајево саопштили су да је у протекла 24 часа евидентирано  једно кривично дјело, да су регистрована три прекршаја о јавном реду и миру, те да су се догодиле двије саобраћајне незгоде.

- Полицијски службеници Полицијске станице Рогатица, на основу наредбе надлежног суда су дана 9. 4. 2020. године у мјесту Лађевине у општини Рогатица, извршили су претрес куће и помоћних објеката које користи лице Б.В. Приликом претреса пронађена је и одузета одређена количина муниције различитог калибра - нагласили су у саопштењу.

Након документовања предмета Окружном јавном тужилаштву Источно Сарајево  против Б.В. биће достављен извјештај о почињеном кривичном дјелу „Недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја“. 

Коментари 0
Повезане вијести
Ухапшен Паљанин због сумње да је нанио тјелесне повреде суграђанину Ухапшен Паљанин због сумње да је нанио тјелесне повреде суграђанину
Претреси у Источном Новом Сарајеву, једно лице лишено слободе Претреси у Источном Новом Сарајеву, једно лице лишено слободе
Ујић ослобођен оптужбе за злочине у Рогатици Ујић ослобођен оптужбе за злочине у Рогатици
Најчитаније
  • Сахрањен наш добри прота Војо (ФОТО)
    14h 8m
    1
  • Ухапшен Паљанин због сумње да је нанио тјелесне повреде суграђанину
    16h 27m
    1
  • У саобраћајној несрећи погинуло дијете
    16h 54m
    0
  • Сахрана попа Жуће у порти Храма Светог великомученика Георгија у Миљевићима
    19h 34m
    1
  • Пронађено тијело мајке која се са дјецом утопила у Бојани
    12h 15m
    0