PU Istočno Sarajevo: U pretresu pronađena i oduzeta veća količina municije

10.04.2020. 11:10
0
IZVOR: Katera

Iz Policijske uprave Istočno Sarajevo saopštili su da je u protekla 24 časa evidentirano  jedno krivično djelo, da su registrovana tri prekršaja o javnom redu i miru, te da su se dogodile dvije saobraćajne nezgode.

- Policijski službenici Policijske stanice Rogatica, na osnovu naredbe nadležnog suda su dana 9. 4. 2020. godine u mjestu Lađevine u opštini Rogatica, izvršili su pretres kuće i pomoćnih objekata koje koristi lice B.V. Prilikom pretresa pronađena je i oduzeta određena količina municije različitog kalibra - naglasili su u saopštenju.

Nakon dokumentovanja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Istočno Sarajevo  protiv B.V. biće dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“. 

Komentari 0
Povezane vijesti
Sankcionisano 55 vozača zbog alkohola Sankcionisano 55 vozača zbog alkohola
Uhapšen Paljanin zbog sumnje da je nanio tjelesne povrede sugrađaninu Uhapšen Paljanin zbog sumnje da je nanio tjelesne povrede sugrađaninu
Pretresi u Istočnom Novom Sarajevu, jedno lice lišeno slobode Pretresi u Istočnom Novom Sarajevu, jedno lice lišeno slobode
Najčitanije
  • Vozač kamiona poginuo u sudaru sa autobusom
    23h 19m
    0
  • Žena pobijedila pet karcinoma i živi bez 11 organa
    15h 47m
    1
  • Božović: Mi branimo Republiku Srpsku, a vi svoj prljavi kapital!
    21h 20m
    2
  • Kod Budve ulovljena plava ajkula teška skoro 200 kilograma
    22h 12m
    1
  • Episkop Nikolaj Velimirović na današnji dan proglašen svetim
    1h 20m
    0