Пуштен приведени Србин, образложење да је погрешна особа

18.11.2023. 19:30
0
ИЗВОР: srna.rs

Славиша Недељковић из Вучитрна, који је данас ухапшен због наводног ратног злочина против цивилног становништва, пуштен је одлуком тужиоца у Приштини јер је утврђено да је ријеч о погрешној особи, јавио је РТС.

Извор близак породици рекао је да је Недељковић послије хапшења на Јарињу изведен пред тужиоца, али је провјером утврђено да се ради о погрешној особи, тако да му није одређивана никаква мјера.

Недељковић је ухапшен на Јарињу због наводног ратног злочина против цивилног становништва, саопштила је раније данас косовска полиција.

Канцеларија за Косово и Метохију је саопштила да је ријеч о систематском застрашивању и прогону српског народа на Косову и Метохији.

Коментари 0
Повезане вијести
Више од 600 вјерника у манастиру Високи Дечани на празник Цвијети (ФОТО) Више од 600 вјерника у манастиру Високи Дечани на празник Цвијети (ФОТО)
Ко је била Марица Мирић чију је слику показао Вучић на сједници Савјета безбједности УН? Ко је била Марица Мирић чију је слику показао Вучић на сједници Савјета безбједности УН?
Косовски специјалци претукли Србина и пријетили му пиштољем код Зубиног Потока Косовски специјалци претукли Србина и пријетили му пиштољем код Зубиног Потока
Најчитаније
  • „Ако изађеш, бићеш заклан“: Исповијест Данила Берибаке који је преживио пакао Доборовољачке улице
    37m
    3
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    23h 33m
    0
  • Саобраћај у прекиду због удеса на путу Фоча-Гацко, седам лица повријеђено
    18h 18m
    0
  • НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
    15h 17m
    0
  • Нормализован саобраћај на магистралном путу Фоча-Гацко
    16h 29m
    0